Zioło Dziekan
WSOF Welterweight
Sam nie wiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"sobą" też nie"Osoba o zaawansowanej dysfunkcji psychicznej" nie wyklucza innych odpowiedzi
Bywa nazywany najodważniejszym po ratelu ssakiem na Ziemi. Niech Was nie zwiedzie jego wygląd - to niebezpieczne zwierzę ma ostre pazury i mocne łapy, którymi potrafi dokopać się nawet do pierwszej strony hyde parkuTo proste:
Gronostaj europejski[3], gronostaj[4], łasica gronostaj (Mustela erminea) – gatunek małego drapieżnego ssaka z rodziny łasicowatych(Mustelidae).
"Adiunktem na uczelni" ,a więc zagadka rozwiązana.Zandberg,że też Ci się chce...
wiedzialem ze od kiedy przestales zarywac dupeczki na lastfm to masz jakies inne ukryte hobbyto ja
ja przestałem, ale one dalej kleją się do mnie jak kaczka do Okocimawiedzialem ze od kiedy przestales zarywac dupeczki na lastfm to masz jakies inne ukryte hobby
Żebyś potem nie czytał na forum historyjek o małym marasku....Chyba trzeba szepnąc tu i ówdzie, że nie dość, że jesteś Zioło Dziekanem i Zandbergiem, to jeszcze gronostajem
Żebyś potem nie czytał na forum historyjek o małym marasku....
@Zioło Dziekan nie robcie ze mnie jakiegoś trolla psychopaty. Przecież @baju potwierdził że to nie ja , a wgląd do IP ma bezpośredni w ciągu 2 sekund tyle samo mu to zajmuje co nam danie lajkka.Sam nie wiem
Ja badam opinię na forum, a nie twierdzę, że jesteś gronostajkiem. Miałeś multikonoto? To nie dziw się, że@Zioło Dziekan nie robcie ze mnie jakiegoś trolla psychopaty. Przecież @baju potwierdził że to nie ja , a wgląd do IP ma bezpośredni w ciągu 2 sekund tyle samo mu to zajmuje co nam danie lajkka.
Byłem już Taksówkarzem z wąsem, ochronirzem ze budki , milicjantem, teslą, gspwraca, gronostajem , zawodnkiem MMA Maciejem K. A TO WSZYSTKO WASZA CHORA FANTAZJA.
Byłem już Taksówkarzem z wąsem, ochronirzem ze budki , milicjantem, teslą, gspwraca, gronostajem , zawodnkiem MMA Maciejem K. A [/USER]
To była nasza chora fantazja? AHAzawodnkiem MMA Maciejem K.
To byłeś Ty?
ochroniarzem "ze" budki czy tam z Teskacza to był chyba @Charles Bronsonochronirzem ze budki