Herszt_xD
Jungle Fight Welterweight
Niestety życie nie było łaskawe dla legendarnego zawodnika Pride i byłego mistrza UFC, Kevina Randlemana (17-16). Amerykanin na popularnym serwisie społecznościowym twitter zamieścił kilka wpisów, w których mówi, że jest ciężko chory. Ową dolegliwością jest nowotwór. Wpisy zapaśnika z twittera, do przeczytania w rozwinięciu.
"Właśnie wyszedłem od lekarza i zastanawiam się, co on właściwie mi napisał na tym papierze. Udało odczytać mi się coś o dzieciach i o raku. Tak więc zaczynam teraz walkę o życie."
"Zawsze stawiałem życiu czoła. Nie poddam się i tym razem."
"Muszę dowiedzieć się kilku rzeczy, zanim zawyrokuję co ze mną. Ktoś na pewno usłyszał dzisiaj gorszą wiadomość ode mnie."
"Myślałem, że jestem zdrowym gościem, który będzie mógł stoczyć jakąś walkę. Niestety myliłem się, ale na szczęście nie umieram w najbliższym czasie."
Prawdopodobnie chodzi tutaj o raka jąder, gdyż mamy do czynienia z czymś o dzieciach i raku. Niestety amerykańscy lekarze, podobnie jak polscy, nie są wybitnymi mistrzami kaligrafii i Randleman nie mógł udzielić wszystkich informacji dotyczących jego choroby.
tłumaczenie za fightsport.pl
http://www.mixedmartialarts.com/news/379324/Kevin-Randleman-ill-I-will-fight-to-live/