KalasznikowMac
KSW Light Heavyweight
Jakiś tam Konrad lepszy od kowaliksona :O
PS. nogi Karoli konkret
PS. nogi Karoli konkret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PS. nogi Karoli konkret
PS. nogi Karoli konkret
PS. nogi Karoli konkret
Masz przynajmniej zdjęcie, naciesz się :DNie widzę tweeta. Pewnie przez bana od węża
Jak zalawi sponsorów albo podwyżkę to?gosc pewnie nie umialby zalatwic nawet w polowie tego co zmija
chujow stoJak zalawi sponsorów albo podwyżkę to?
No serio, nie wiem skąd wiara w Kowalika.chujow sto
Kowalikson siedzi w MMa od ładnych lat, ma kontakty, znajomości, zna większość środowiska, a nie wiadomo czy ten Konrad słyszał pojęcie UFC czy MMA przed rozpoczęciem współpracy z KarolinąNo serio, nie wiem skąd wiara w Kowalika.
Kowalikson siedzi w MMa od ładnych lat, ma kontakty, znajomości, zna większość środowiska, a nie wiadomo czy ten Konrad słyszał pojęcie UFC czy MMA przed rozpoczęciem współpracy z Karoliną
Masz rację, popieram.Kowalikson siedzi w MMa od ładnych lat, ma kontakty, znajomości, zna większość środowiska, a nie wiadomo czy ten Konrad słyszał pojęcie UFC czy MMA przed rozpoczęciem współpracy z Karoliną
Profesjonalni menadżerowi nie zajmują się content marketingiem w czymś innym niż własna firma. Facet tu był zwyczajnie najtańszy.No serio, nie wiem skąd wiara w Kowalika.
Ja czekam na obiecany pół roku temu wielki projekt PK/PJ ze wspomaganiem finansowo zawodników itd.Profesjonalni menadżerowi nie zajmują się content marketingiem w czymś innym niż własna firma. Facet tu był zwyczajnie najtańszy.
Przecież nieubezpieczeni nigdzie zawodnicy mają już opiekę medyczną w MMLJa czekam na obiecany pół roku temu wielki projekt PK/PJ ze wspomaganiem finansowo zawodników itd.
Ja jebe, było cos takiego?Ja czekam na obiecany pół roku temu wielki projekt PK/PJ ze wspomaganiem finansowo zawodników itd.