Po przeczytaniu tytułu "silvia" od razu wiedziałem że to ściema. Ban powinien być za świadome wprowadzanie w błąd, post o rozmowie z Bazim tylko to potwierdza.
Rekord ostatnich walk wskazuje, w sam raz by trafić do ksw, poza tym nie zapominajmy, że to pogromca słynnego pudziana, najsilniejszego człowieka na świecie, ulubieńca publiczności ksw
Panowie bądźmy poważni to jest walka o pas do 120kg, Sylvia z tego co mi wiadomo i o ile pamiętam na ostatnim ważeniu przed walką w Rosji miał coś koło 140 kg. Wydaje mi się to mało prawdopodobne, no ale cóż na dniach ma byc wiadomo.
Oby nie. Lubię Tima i swojego czasu był mocny,no ale teraz to już historia. Dla Pudziana bardziej, choć nie wiem czy Tim nadal nie jest za mocny dla Mario.
Nie no by była kicha jakby taką walką zniczyli taką fajną kartę walk...... Sylvia to dla Mariusza byłby dobry przeciwnik ewentualnie ale nie dla Karola !
Mam nadzieję że to tylko plotka. Liczyłem na zestawienie Karola z kimś z poniższych zawodników:
Z tej listy skreśliłbym tylko de Queiroza, bo jest na kontrakcie z Bellatorem, ale reszta to całkiem solidni zawodnicy, KSW mogłoby się pokusić o sprowadzenie któregoś z nich.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.