Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wtedy pojawia się kolejna ekipa, robią wjazd samochodami, jest ich sporo i chcą chyba zwijać albo najebać każdego kto się nawinie. Na samochodach napis Policja
Sobie, czy komuś?wbijam chuj do dupy
Niemcy krulHej, @Rakesh , miałeś tu wrzucić wszystkie epizody swojej historii. I nie widzę. Więc wrzuć.
No i napisz nam jeszcze kilka/naście/dziesiąt/set odcinków, bo nie wierzę, że kilkuletni związek z taką babką z piekła rodem miał się skończyć w kilku historyjkach...Wiem, że jeszcze sporo se przypomnisz, to się nie wstydz, tylko wrzucaj. My czekamy. Ona pewnie też, żeby cię pozwać, jak ci od dzika w biegu na śniegu chcieli pozwać @ninja. A skoro już wiemy, że nic z tego nie wyszło...to śmiało wrzucaj. Poza tym @Gaara powinien się uczyć, jak to jest z babami, bo sam widzisz, że on nawet nie może skumać, jak to jest z niemcami...
No, taki sam krul jak McKnur, boi się bronić granic, więc wypina dupkę.Niemcy krul
Hej, @Rakesh , miałeś tu wrzucić wszystkie epizody swojej historii. I nie widzę. Więc wrzuć.
No i napisz nam jeszcze kilka/naście/dziesiąt/set odcinków, bo nie wierzę, że kilkuletni związek z taką babką z piekła rodem miał się skończyć w kilku historyjkach...Wiem, że jeszcze sporo se przypomnisz, to się nie wstydz, tylko wrzucaj. My czekamy. Ona pewnie też, żeby cię pozwać, jak ci od dzika w biegu na śniegu chcieli pozwać @ninja. A skoro już wiemy, że nic z tego nie wyszło...to śmiało wrzucaj. Poza tym @Gaara powinien się uczyć, jak to jest z babami, bo sam widzisz, że on nawet nie może skumać, jak to jest z niemcami...
Oby ta Helga nie okazała się być Ahmedem w przebraniu...Dobra. Dzis cos wjedzie ale nie wiem do konca o czym. Jest kilka historyjek z x-files ktore trzeba opisac.
Chwilowo jest slabo bo po 1 nie mam kompa z dostepem do neta a po 2 pisze na telefonie ktory laguje jak za szybko wciskam literki.
@Gaara nie martw sie ogarniemy coś. Forum znajdzie odpowiednia Helge