MMAkłowicz EFC Africa Lightweight Dec 14, 2016 #6 Wszystkiego najlepszego! "So thank you and thank me" - Bartłomiej "baju" Zubkiewicz
Mnichu PRIDE FC Lightweight Dec 14, 2016 #12 I wish happy birthday to... absolutely nobody! Najlepszego @baju
baju NoLife FC Cohones MMARocks Dec 14, 2016 #13 MMAkłowicz said: Wszystkiego najlepszego! "So thank you and thank me" - Bartłomiej "baju" Zubkiewicz Click to expand... YOU'RE WELCOME! Hahaha, @kaczka41, dobre! Tantiemy podeślę jak zawsze! @Halny nagłówek... Dzięki bardzo cohonesiaki. :) 25, ćwierćwiecze kurwwwwwweaaaaaa!
MMAkłowicz said: Wszystkiego najlepszego! "So thank you and thank me" - Bartłomiej "baju" Zubkiewicz Click to expand... YOU'RE WELCOME! Hahaha, @kaczka41, dobre! Tantiemy podeślę jak zawsze! @Halny nagłówek... Dzięki bardzo cohonesiaki. :) 25, ćwierćwiecze kurwwwwwweaaaaaa!
Anonymous NoLife FC Dec 14, 2016 #14 Gaara said: A z tobą się kaczy żegnam Click to expand... baju said: Hahaha, @kaczka41, dobre! Tantiemy podeślę jak zawsze! Click to expand...
Gaara said: A z tobą się kaczy żegnam Click to expand... baju said: Hahaha, @kaczka41, dobre! Tantiemy podeślę jak zawsze! Click to expand...
baju NoLife FC Cohones MMARocks Dec 14, 2016 #18 KO-hunter said: @baju Click to expand... Ten cytat mam na ścianie w innej formie. :) Pozdro.
duubertowa KSW Lightweight Dec 14, 2016 #19 A co tam, nie zaszkodzi dwa razy . Ale tu krótsze :D STO LAT MORDZIATY
baju NoLife FC Cohones MMARocks Dec 15, 2016 #27 Dzięki raz jeszcze wszystkim, doceniam. :) Michał zrobił mi bardzo "aktywne" urodziny, takich jeszcze nie miałem.
Dzięki raz jeszcze wszystkim, doceniam. :) Michał zrobił mi bardzo "aktywne" urodziny, takich jeszcze nie miałem.
maras UFC Middleweight Dec 15, 2016 #29 Najlepszego kurwiu! Oby tematów z Conorem Ci nigdy nie brakło Spoiler 4 dni temu miałem urodziny i nikt na cohones nie napisał
Najlepszego kurwiu! Oby tematów z Conorem Ci nigdy nie brakło Spoiler 4 dni temu miałem urodziny i nikt na cohones nie napisał