Justin Bieber Anderson Silva (MASAKRA)

Yaas

WSOF
Heavyweight
no coż... dzięki andersonowi zobaczyłem w końcu kawałek koncertu tego całego bibera, ale nie mam ochoty na więcej...

zoom

UFC
Welterweight
szkoda mi netu, zeby to zbuforowac . . .

ale ja pierdole, po co sie 'lansowac' z czyms takim :-)

Puczi

Dobry człowiek
Żałosne, żeby tak utalentowany (dobrze opłacany) zawodnik był tak łasy na kase. Reklama butów - ok, hamburgerów - beka, no ale żeby jeszcze lansować się z jakimś gówniarzem na scenie? Brak słów.

Meru

Moderator
Cohones
Koment na yt :D Somewhere in the world Seagal is saying "I taught anderson how to dance"

HubiSSJ3

UFC
Light Heavyweight
O kurwa.... Nie no .... Facet który zniszczy każdego w ringu , prawdziwy facet i z taką pizdą trzyma ? Wstyd , powinien go raczej jechać :D

Born2kill

UFC
Heavyweight
Niestety, w dzisiejszach czasach i mediach mało kto nie jest dz*wką :( i sławy nigdy za wiele jak widać...

Bieber to porażka, jeszcze zrozumiem jak za 10lat bedzie nagrywal muzę, spiewal, ale zeby w tych czasach sie fascynowac dzieckiem i jego pseudoambitną muzą?Choć, chu...nie powinienem sie wypowiadac, bo muzy nie znam, ale jak slysze pierwsze nuty i wiem, że to on to mnie trafia. No, ale świat schodzi na psy od pewnego czasu.

Cactus

Moderator
Cohones
2s9ehef.jpg

Brak słów...

Houk

BAMMA
Lightweight
Ja tam bym za 50 tysięcy zielonych mógl poskakac na scenie z Justinem, swoją drogą to równie interesujący, co zjawisko jego wszechobecności w kulturze masowej, jest fenomen ruchu nienawiści wobec tej (dla mnie) niepozornej w sumie pop gwiazdki. Dorośli faceci ;-) chcieliby go bic, co mnie dziwi nieco. Tak czy siak, hajs łatwo zarobiony, rozpoznawalnośc wzrośnie, więcej z reklam.( o Andersonie mowa rzecz jasna).

Born2kill

UFC
Heavyweight
Houk, jakby zwalil konia w klatce po wygranej walce z Okamim to jego rozpoznawalnosc i sława wzroslaby znacznie bardziej niz po wystepie z Bieberem, ale czy chodzi o wszlekiego rodzaju rozsławianie?Jak kto woli...Wiadomo, że fighter MMA musi się bardziej starać, bo laików nie interesuje, no ale trzeba mieć swoje własne zasady też.

JB_

||
Cohones
MMARocks
A może po prostu Anderson jest fanem Biebera? Nawet najlepszy P4P ma prawo do własnych marzeń, może Silva właśnie spełnił największe z nich.

Born2kill

UFC
Heavyweight
To tez możliwe ;) w tym układzie gratuluję mu gustu, a jego entrance DMX'a "No sunshine" chyba jestem zmuszony wyrzucić z telefonu:P

Born2kill

UFC
Heavyweight
A ja bym mu powiedział "Weź spier**laj dziecko i naucz się robić dobrą muzę", ciekawe jakby zareagował ;)

HeLLRaiseRR666

Bellator
Lightweight
To wszystko opiera sie na marketingu sportowym czyli skojarzenia MMA jako sportu,UFC jako największej federacji w domyśle marki jaką jest i promocją jej zawodników w tym przypadku Pająka,co ma na celu na pewno NIE pogrążanie MMA jako sportu a raczej promocją UFC:-) jako organizacji.