Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jako hejter powinieneś posłuchać. Kowalik robi fatality na JóźwiakuW takim przypadku marzy mi się jako hejterowi żeby nikt nie zajrzał , nikt nie skomentował , nikt nie rozpoczął dyskusji pod tematem ale zawsze się jakiś wyrwie i zacznie nabijać wyświetlenia i posty pod tematem.![]()
Nie kłam, Paweł nie powiedział nic nowego.Jako hejter powinieneś posłuchać. Kowalik robi fatality na Jóźwiaku![]()
Lubię "Korniki FENu", nic nie poradzęNie kłam, Paweł nie powiedział nic nowego.
Głównym tematem „Jurasówki” #3 jest gala KSW 42, a gośćmi w studiu zawodniczka KSW Paulina Raszewska, Dyrektor Sportowy KSW Wojsław Rysiewski, Paweł Kowalik MMA Cartel oraz Dominik Durniat
no bachyba dobre plecy ma ta Raszewska skoro x lat temu nic nie umiala i ją chcieli do KSW a teraz debiutuje w mma i znowu od razu KSW
no ba
Przecież to są plecy BornaZadro. Wpierdalam ten ryż i high kicka i dalej plecy jak u Borna.
Też mi trochę przypomina starą Szczenę. Jeżeli Juras nie robi z siebie naczelnego atencjusza i hipokryty to da się go słuchać. Audycja całkiem spoko, chyba mniej w niej zagorzałego kultu KSW niż w ostatnich epizodach SSS. Do auta albo żeby leciało w tle przy jakichś czynnościach, jak najbardziej ok.Bardzo dobry odcinek. Pełen luz, trochę powagi, trochę żartów. Przypomniała mi się SSS za najlepszych czasów
![]()
A o podcastach pana Mrozowskiego co myślisz? Jurasa nie maja startu pomimo tego ze nie odpalałem ani razu... I mam wrazenie ze wszyscy malpuja od p. Mrozowskiego ale nigdy go nie doscigna na szczescieBardzo podobają mi się na ten moment te audycje. Fajnie, że jest integracja ze słuchaczami w postaci rozmów telefonicznych, goście też dobrze dobierani, fajne tematy. Jesli faktycznie dojdzie do konfrontacji prezesa Jóźwiaka z Pawłem na antenie, to kupuję zapas popcornu i siadam w pierwszym rzędzie ;D