Jose Aldo vs Keny Florian

Shogun86

Jungle Fight
Featherweight
Jose Aldo otrzymał od UFC propozycję przejścia z kategori wagowej Featherweight do Lightweight i zmierzenia się z Kenny'm Florianem. Aldo w pierwszej kolejności jednak chciał walki z Markiem Homnickiem. Menadzer Aldo mówi ze będzie to jego ostatnia walka w kategori wagowej 145 funtów.
Manager Floriana natomiast utrzymuje, że żadnej konkretnej propozycji jeszcze nie było, ale z przyjemnością zgodzi się na tę walkę. Dana dał Aldo wybór klatki UFC lub WEC do walki z Florianem.

Ta pogłoska została już zdementowana przez managera Floriana. Znowu jakiś Brazylijczyk nie zrozumiał co mu się mówi po Angielsku, tak jak z tą pogłoską, że Strikeforce zrobi galę w Australii.

info wziołem z ufc.pl nie wiem czy moge tu podawać link do innej strony w sumie to żadna konkurencja dla mmarocks.
Tidzej a gdzie to czytałeś Ty ? No w sumie menadzer Floriana powiedział ze żadnej propozycji konkretnej nie otrzymał ale z chęcią zgodzi się na tą walke.
Tidzej ale przynajmniej to ze Aldo ma przejsć do wagi lekiej i jeśli miał by walczyć w UFC to samo to już by było dobre czy to też plotka była ?

Info na ufc.pl nie wygląda na rzetelne, nie ma żadnego źródła, żadnego odnośnika do wypowiedzi itp. Z drugiej strony ciekawe czy ufc.pl ma pozwolenie do wykorzystania znaku UFC do prowadzenia działalnośi komercyjnej...

Znalazłem coś takiego: http://www.bjpenn.com/profiles/blogs/jose-aldo-turned-down-offer-to

Helieris no ja akurat tego nie wiem czy oni tam mają czy nie pozowlenie do wykorzystania znaku UFC do prowadzenia działalności komercyjnej. W sumie ja tam tylko od czasu do czasu zaglądam zobaczyć w newsy czy coś bo ogólnie raczej mało tam wszystkiego i nawet nie mam tam konta bo się nie rejestrowałem zdecydowanie wole mmarocks tu jest więcej wszystkiego i dużo ciekawiej.

PS. to już tak poza tematem jak Wy ustawiacie tutaj avatar przy nicku ? bo ja tylko moge sygnature ustawiać a nie wiem gdzie i jak ustawić tutaj avatar ?

To nie było pytanie do Ciebie, spoko :) Raczej takie ogólne , a nawet można powiedzieć retoryczne... ;)

Co do avatarów:
http://www.mmarocks.pl/inne/avatary/

Steyr w wyborze klatki UFC czy WEC raczej nie chodziło o wymiary tylko o to gdzie, przed którą publicznością i na której gali będą walczyć zawodnicy :) oczywiście jak bym się mylił to może ktoś poprawić

Back