Charles Bronson
UFC Featherweight
Last edited by a moderator:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za małolata na jakiś obozach to kupowalismy
Nie miałeś dzieciństwa :D?myslalem, że Twój weekend to.... program telewizyjny :) Serio.
Nie miałeś dzieciństwa :D?
Jeżeli nie waliłeś gruchy za małolata przy Twoim Weekendzie, to życia nie znasz, w dupie byleś gówno widziałeś. To był hit na osiedlu, gazetki kitralismy w krzakach, placach zabaw itd:D piękne czasy.Miałem internet i bujną wyobraźnię :D A tak serio, to naprawdę nie kojarzę tego pisma, za wczesnej gimbazy to były Playboye, CKMy i inne tytuły, a tego naprawdę nie pamiętam.
Z tego co widzę to wszyscy znają ten zacny tytuł. gazetka dla dorosłych, a główni odbiorcy to małolaty na osiedlach. Hehe
Klasyka! Playboy itd to były gazety dla snobów, kogo było stać na to żeby wydać kilkanaście złotych na świerszczyka :D
Minusem TW było to, że kobiety z tego magazynu nie były super piękne.
No wlasnie o tym mówię. Mało kto czytał Playboya bo był drogi. To był rarytas i ciężko było nawet komukolwiek go zawinąć.To Ty za TW płaciłeś? Ja chodziłem z kolegami na pobliskie budowy, place rozbiurkowe itd - robotnicy zawsze zostawiali gazetki w miejscach pracy, często jedna strona to była cenna zdobycz.