Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie jestem tego taki pewien.Gadelha wg większości wygrała pierwszy pojedynek,z resztą były juz przypadki gdzie mistrz był Underdogiem. Ja wierzę w Asia ale Claudia tanio skóry nie sprzeda.Niestety pewnie kurs spadnie znacznie na JJ w przeddzień pojedynku :(
Ale ludzie nie są ślepi i widzą jak Asia się rozwineła.Zresztą już spada kurs na JJ :(Ja nie jestem tego taki pewien.Gadelha wg większości wygrała pierwszy pojedynek,z resztą były juz przypadki gdzie mistrz był Underdogiem. Ja wierzę w Asia ale Claudia tanio skóry nie sprzeda.
Nie patrza na to, ze Claudia byla spompiwana po peirwszej rundzie i miala sily na 4 obalenia w calej walce,.
oraz nie patrza na to ze Asia te obalenia latwiej bedzie bronic niż Aguilar.
Czekam na kurs over 3.5 rundy. Osobiście twierdzę, że walka dotrwa do decyzji jednak tego nie zagram, bo Asiula może wykonać egzekucję pod koniec walki na zmęczonej Claudii. Nie wiem jeszcze jaki kurs wystawią na over 3.5, marzy mi się tak ponad @2.0, a jak będzie zobaczymy. Prawdopodobieństwo wygranej zakładu szacuję na 8/10.
Over 4.5 masz po 1.65, więc over 3.5 będzie pewnie 1.55.