Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam pojęcia jak od kuchni wygląda takie zbijanie i czy takie zmęczenie 15h przed wagą jest normalne czy coś nie jest całkiem w porządku.. Wolałbym opcję numer 1 a wrzucenie filmiku traktować jako próbę zmylenia obozu rywalki, nie wierzę że taka wrzutka jest przypadkowa.Wlasnie w innym temacie napisalem przed momentem o kardio jako kluczowym czynniku w tej walce. Panikowac nie chce, ale jestem nieco zaniepokojony.
Lubię toKąpiel z czystym alkoholem?
Obys mial racje, chociaz dla mnie juz za pozno. Tym razem nie dalem rady wstrzymac sie do wazenia i poszlo 2.4.Dobrze Asia, nagrywa film by kurs na nią skoczył jeszcze bardziej do góry. Mega zawodniczka, dba o fanów grających na nią u bukmacherów!
Ale panikujecie, jakbyście nigdy wagi w życiu nie zbijali. Oh, wait...
Tak jak w kazdym temacie na cohones wysyp specjalistow w kazdej, dowolnej dziedzinie. Kuba Mauricz pewnie juz czuje sie zagrozony.Ale panikujecie, jakbyście nigdy wagi w życiu nie zbijali. Oh, wait...
dopóki nie utworzą 125? wyobrażasz sobie ją z Rondą? z całym szacunkiem...Zastanawiam się jak długo JJ będzie zbijać wagę do Strawweight.