No bo nie są ciekawe i nie ma co tu ukrywac, są śmieszne, ale widzę, że chciałeś pocisnąć dobrą rispostę. Niestety scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni jak czytam te twoje wypociny. Jak narazie "bezesnsownym famazonem" to jest to co Ty teraz wypisujesz. Nie wiem, czy Ty uważasz, że jestem tak niedoinformowany, żeby nie wiedzieć o tym iż:
1.Jones, będzie walczył z Mauricio Ruą
2. Są z tego samego obozu i Rashad nie chce skrzyżować z nim rękawic ( mimo, że Ci napomniałem o tym wyżej, co prawda ironicznie, ale napomniałem. A Ty dalej swoje )
Założyłem temat "Jeżeli...", w celu pokazania, jak mógłby wyglądać staredown tych dwóch zawodników (moja imaginacja) nie patrząc na ich relacje, obozy i kategorie wagowe itp.. Jak pomylilem działy, to moja wina. Stworzyłem takie o "coś" w photoshopie, w końcu mam do tego prawo na tym forum, tak jak Ty do tych swoich odp.. Na innych zagranicznych blogach i forach, nie spotkalem się z taką reakcją.. Pewnie dlatego, że są użytkownicy bardziej ogarnięci i mniej "Z głupawym szopem"-płycej się nie da chłopie, tego już nie skomentuje. pozdrawiam i czekam na Twoja kolejną porcję przemyśleń :o)