Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zamykam heheŻadną
A może być bez cebuli?????Z cebulą
Por jako zamiennik cebuli. Jest łagodniejszy i do sałatki lepiej pasuje. Nie zabija smaku marchewki, groszku czy innych warzyw swoją intensywnością.A może być bez cebuli?????
Ja tam zawsze dodaję jeszcze kukurydzę z puszki, paprykę, grzybki, seler, czym bogatsza, tym lepsza. Chociaż z porem jeszcze nie robiłem, muszę spróbować![]()
U mnie tak się robi.Kurde, czytam i niedowierzam. Jabłko do Jarzynowej?jutro spytam mamy co ona o tym myśli
![]()
No o to chyba nie trzeba pytaćEj, a ziemniaki?
Litości, błagam. Ty tak na serio?Ej, a ziemniaki?
Nie ma czegoś takiego jak ziemniaki.Ej, a ziemniaki?
Dla mnie idealny schabowy to z kluskami.Na talerzu sałatka jarzynowa z kotletem schabowym z kością
Jak kluski to najlepiej roladaDla mnie idealny schabowy to z kluskami.
Hmmmm...
I dużo sosu (ale nie jakieś kupne gówno, tylko zrobiony ładnie pięknie).
A to już w ogóle prima sort zestawenie i do tego modro kapusta, ale do kotleta też ogień.Jak kluski to najlepiej rolada![]()
Tylko nie wyskakuj z niemieckim kartoflemNie ma czegoś takiego jak ziemniaki.
Kurde, czytam i niedowierzam. Jabłko do Jarzynowej?jutro spytam mamy co ona o tym myśli
![]()
Mama mówi że też trochę dodaje.U mnie tak się robi.
Tylko nie wyskakuj z niemieckim kartoflem![]()
Volksdeutchowskie pyryTylko nie wyskakuj z niemieckim kartoflem![]()
Dla mnie idealny schabowy to z kluskami.
Hmmmm...
I dużo sosu (ale nie jakieś kupne gówno, tylko zrobiony ładnie pięknie).
A to już w ogóle prima sort zestawenie i do tego modro kapusta, ale do kotleta też ogień.
Coś pięknego.View attachment 29510Nie moje, ale bym....![]()
Jak chcesz fajne lekko kwaskowe przełamanie, to dodaj kieleckiego.Jabłko daje fajne lekko kwaskowe przełamanie, j