Jezeli zgodnie z nickiem, masz 16 lat, proponuje dobre odżywianie, bez uzywek i regeneracja, ewentualnie jakies aminokwasy.
A i nie którzy zapominają o treningu :P szczególnioe pakerzy z osiedlowych siłowni :) odżywki zawsze biore przed startami lub w czasie wzmożonego wysilku fizycznego, jezeli dieta juz nie wystarcza :)
Oczywiście ze może, ale żeby nie popełniał błędu młodych adeptów, (zresztą nie tylko młodych) biorąc drogie odżywki i suple nie stosując konkretnej diety i treningu.
Noval94 o takie rzeczy pytaj swojego trenera,on powinien ci ułożyć konkertny cykl...no chyba że ma jakiś punkt z suplami i buja się w jakiejś koszulce znanej firmy...to sobie odpuść.
Pozwolę sobie zacytować Roberta Hardkorowego Koksa: 'trzeba dużo trenować, dużo wpierdalać i nie ma opierdalania się na treningach'!
I nie zapominaj o diecie. Czyli steki, steki i jeszcze raz steki, a nie te e male polskie kanapeczki ;)
dvd Mój trener jest dobry i nie buja się w jakieś koszulce i zna się na odżywkach mówił mi o bcaa i l-glutaminie chciałem to zweryfikować