Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masz PC?W związku z tym, że polsat transmituje UFC, zamierzam kupić jakąś telewizję, która umożliwia oglądanie Polsat Sport, dobrze by było gdyby można było również oglądać TVN Turbo. Polecicie coś najtańszego ?
Chce oglądać na tv.Masz PC?
Ja mam lapotoka...Masz PC?
Jak masz Smart TV to wystarczy program TV Cast i link do streama.Chce oglądać na tv.
Podepniesz pc przez HDMI i masz wszystko czego dusza zapragnie.Chce oglądać na tv.
W związku z tym, że polsat transmituje UFC, zamierzam kupić jakąś telewizję, która umożliwia oglądanie Polsat Sport, dobrze by było gdyby można było również oglądać TVN Turbo. Polecicie coś najtańszego ?
i to w tym najtańszym pakiecie za 20 zł ? Bo tak dziwnie to napisane na stronie.Kupuj cyfrowy polsat, jest tvn turbo, liga mistrzow, ufc, ksw, fen i polsat sport fight hd do ogladania fen/ksw bez reklam.
i to w tym najtańszym pakiecie za 20 zł ? Bo tak dziwnie to napisane na stronie.
Mi tam tylko zależy na mordobiciuSory, ale ja place za ten pakiet od 59,99zl i to wszystko mam, a w przypadku ligi mistrzow jeszcze nic nie wiadomo.
Mi tam tylko zależy na mordobiciupiłka i te sprawy
![]()
A jak działa PPV w cyfrowym polsacie ? Tak jak na ipli ?W tych najnizszych pakietach nie ma polsat sport fight hd ale to co wymieniles czyli tvn turbo musi byc.
Jedynie niektore kanaly beda w jakosci SD zamiast HD.
A jak działa PPV w cyfrowym polsacie ? Tak jak na ipli ?
Chodzi mi o to, czy też tak wywala i ścina jak na ipli i kswtv.com ?Dziala tak samo jak np. zwykly polsat sport
Chodzi mi o to, czy też tak wywala i ścina jak na ipli i kswtv.com ?
Doliczają to PPV do rachunku czy płaci się od razu ?Nie, przez dekoder smiga jak ta lala, bo to nie ma nic wspolnego z internetem
Doliczają to PPV do rachunku czy płaci się od razu ?
OK, dzięki za info.A roznie, ja np dzwonie, mowie ze chce PPV i wtedy zamiast 59,99 robie przelew na 109,99
Masz Polsat sport i TVN turbo ?Ja mam UPC i nie narzekam![]()
Masz Polsat sport i TVN turbo ?
A za cebulionów takie luksusy ?Oczywiście. Jeżeli się nie mylę kanały te są w podstawowym pakiecie.
Nie rozumiem![]()