Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Polci ktoś dobry fotel do kompa? Parę h w tygodniu pod granie. Patrzę na te oferty i chuj mnie juz strzela :korwinlaugh:
Ten mi się podoba, ale drogi i niby przereklamowany - https://diablochairs.com/fotel-gamingowy-materialowy-diablo-x-horn-2-0-normal-size-camel-black
https://allegro.pl/oferta/fotel-gam...ter-fuku-xl-pu-ekoskora-alcantara-16196969094

Pls help!
Polecam nitro 550g2. Fajnie że ma gumowane kółka co nie jest normą nawet w droższych seriach. Najlepiej jakbyś przeszedł się do jakiegoś sklepu i w kilku posiedział
Diablo nie polecam, pół roku po gwarancji będziesz się za nowym rozglądał bo strasznie się ta sztuczna skóra sypie

Polecam nitro 550g2. Fajnie że ma gumowane kółka co nie jest normą nawet w droższych seriach. Najlepiej jakbyś przeszedł się do jakiegoś sklepu i w kilku posiedział
Diablo nie polecam, pół roku po gwarancji będziesz się za nowym rozglądał bo strasznie się ta sztuczna skóra sypie
te co wrzuciłem to w całości tkanina właśnie, bo znam temat z eko skóra, ale te co wrzuciliście tez spoko, chyba pójdę w tą stronę ^^

Jeśli ktoś nie boi się kazeiny (wiadomo, zupełnie inna konsystencja "urobku" i gorsza rozpuszczalność) to dobra cena za białko. Dzisiejsze ceny WPC i WPI są tak wyjebane w kosmos, że ja podziękuję i w razie potrzeby dorzucę kremowego szejka z kazeiną (mam jeszcze zapasy kazeiny PBN z amazona i jak dla mnie to jest ona przepyszna z mlekiem, ale co szkodzi spróbować tej "z rtęcią" po wyruchaniu chłopa z bloku przez sfd)

Jeśli ktoś nie boi się kazeiny (wiadomo, zupełnie inna konsystencja "urobku" i gorsza rozpuszczalność) to dobra cena za białko. Dzisiejsze ceny WPC i WPI są tak wyjebane w kosmos, że ja podziękuję i w razie potrzeby dorzucę kremowego szejka z kazeiną (mam jeszcze zapasy kazeiny PBN z amazona i jak dla mnie to jest ona przepyszna z mlekiem, ale co szkodzi spróbować tej "z rtęcią" po wyruchaniu chłopa z bloku przez sfd)
Ostatnio chciałem złapać białko z kfd, ale 100zł za 700 g to pojebało ich.

Jak ktoś zamawia kfc z dostawą od nich to kupon na darmowego cheeseburgera:
WIBCFWU9NH
3JAJ6PFFI6
13 dni od dzisiaj są ważne

Back