Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak nie odprowadzisz to i tak na 99% chuja zrobią, załóż skrila albo netellera to wtedy już w ogóle chuja mogąPanowie jak to jest? Jeżeli wygram ponad 2300zl i sam odprowadze 12% z wygranej do skarbówki to nie ma przypalu? Czytałem że obstawianie przez neta jest nielegalne w naszym kraju dlatego pytam
Chuja ci przypierdolą. Jak nie wypłacisz jednorazowo jakiejś kwoty powyżej 5 tysięcy euro, to nikt nie zauważy nawet. Ale załóż Skrilla na przyszłość.No tak ale jeżeli przyjdzie mi wygrana na konto i nie zgłosze tego to przypierdola 75% podatku od kwoty zatajonych dochodów czy jakoś tak
Chuja zrobią? Jakby chcieli to by zrobili. Poczytaj jak ludzie dostają wezwania za liczne przelewy "obcego pochodzenia" i jak wtedy to wytłumaczysz?Jak nie odprowadzisz to i tak na 99% chuja zrobią, załóż skrila albo netellera to wtedy już w ogóle chuja mogą
Nie wejdzie.W sumie założę sobie konto na lvbecie i będzie po problemie. Jeżeli mi dzisiaj wejdzie kupon z unibetu gdzie mam kolo 4 kafli do wygrania to mogę sobie przelać całość na konto czy lepiej to rozdzielić na dwa przelewy ?
na iforbet masz o wiele lepsze kursy i nie ma podatkuW sumie założę sobie konto na lvbecie i będzie po problemie. Jeżeli mi dzisiaj wejdzie kupon z unibetu gdzie mam kolo 4 kafli do wygrania to mogę sobie przelać całość na konto czy lepiej to rozdzielić na dwa przelewy ?
akurat iforbet to legalny polski bukmacher, podatek oni placa po prostuWiem, ale już wolę płacić ten podatek i mieć święty spokój.