dizel77 UFC Middleweight Nov 18, 2015 #2 internet to jest czasem przejebany. niektóre już trochę przesada dla mnie.
Przemek PRIDE FC Heavyweight Nov 18, 2015 #10 defthomas said: I bonus Click to expand... MIAzga! to jest tak dobre że nawet przebija klip HH jak Żmija wali wódę!
defthomas said: I bonus Click to expand... MIAzga! to jest tak dobre że nawet przebija klip HH jak Żmija wali wódę!
lemmy PRIDE FC Lightweight Nov 18, 2015 #17 defthomas said: I bonus Click to expand... Soundtrack tego filmu wymiata.
straszny_raptor Legacy FC Bantamweight Nov 18, 2015 #18 Ło miazga, ciekawe kiedy Ronda to wszystko obejrzy Na razie chyba otrzymała zakaz wchodzenia na neta.
Ło miazga, ciekawe kiedy Ronda to wszystko obejrzy Na razie chyba otrzymała zakaz wchodzenia na neta.
mateusz19191010 UFC Featherweight Nov 18, 2015 #20 Najbardziej z tych wszystkich wstawionych podoba mi się to: Takie normalnie, proste, bez przesadyzmu. Aż sobie zapiszę i dam komuś za karę.
Najbardziej z tych wszystkich wstawionych podoba mi się to: Takie normalnie, proste, bez przesadyzmu. Aż sobie zapiszę i dam komuś za karę.
Grubas UFC Middleweight Nov 18, 2015 #22 Co się naśmiałem to moje! jak to Ronda zobaczy to jej powrót znacznie się oddali w czasie
Pat Bateman UFC Light Heavyweight Nov 18, 2015 #23 Luke said: Click to expand... Ten z tekstem 'Forget France...' tez zajebisty
B baju NoLife FC Cohones MMARocks Nov 19, 2015 #30 defthomas said: I bonus Click to expand... nie pamiętam kiedy coś mnie tak rozjebało na Internecie, flet bezbłędny. Last edited: Nov 19, 2015
defthomas said: I bonus Click to expand... nie pamiętam kiedy coś mnie tak rozjebało na Internecie, flet bezbłędny.