hehe:) no Irokez kolejna freak fotka:D ten zawsze mache walnie haha:D dziewczyny ładniejsze są wśród tych, które lubią mmarocks na fb:D:) , ale ogółem te z IFF też ok:)
A ja wczoraj sobie FB założyłem i oficjalnie istnieję w społeczeństwie. xD No tak, może i ładniejsze są, ale niekoniecznie chcą chodzić półnago przed zgrają samców. :P
hehe no i bardzo dobrze zrobiłeś:) fb zdecydowanie przyjemniejszy serwis od nk itp. , hehe wiesz co jedna z dziewczyn, ktore widnieją w tych facebookowych się dostała na ring girl natomiast nie pojechała na galę:)
nie no fajne laski były ale ta dziewczyna w brązowych włosach mmm na żywo znacznie lepiej wyglądała BÓSTWO ! ogólnie gala była fajna ale bardzo mało ludzi jak na taką imprezę. Walka Karola Celińskiego chyba najlepsza walka całej gali
Eee panowie;)
Już to pisałem bodaj na twiterze ale powtórzę się bo akurat temu aspektowi gali zdecydowanie warto poświęcić pięć minut więcej.
Pani w brązowych (prostych) włosach –
Zdecydowanie najatrakcyjniejsza “część składowa” eventu
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.