majkelo89
UFC Light Heavyweight
Jak Najman.Ważne, że klepie.![]()
Jak Najman.Ważne, że klepie.![]()
Dokładnie jak Najman, nie ma być dobry, po prostu ma klepać i to robi.Jak Najman.
Janek po 6 pewnie chwilę, ale ja jeszcze Cutelabę oglądam.5.30 się zaczyna walka ?
No to będzie oglądane. Niech serwery płoną!Janek po 6 pewnie chwilę, ale ja jeszcze Cutelabę oglądam.
Jak to na budowie żeby majster się nie przyjebał to naklejka oshee a tak naprawdę to jakiś mocny żubr
Na budowie się piwopodobnych trunków nie pijaJak to na budowie żeby majster się nie przyjebał to naklejka oshee a tak naprawdę to jakiś mocny żubr![]()
Na Rycim garnku...Jak tam weekend?
W drodze do Włoch zaczynamy od włoskiego piwa. Tak w ogóle wszystkie te Balladiny są bardzo smaczne.
View attachment 38215
Wiadomo, tylko prawdziwy spirol. Po szklanie i na rusztowanie.Na budowie się piwopodobnych trunków nie pija
Robole się brzydzą alkoholuWiadomo, tylko prawdziwy spirol. Po szklanie i na rusztowanie.
Nie każdego stać by pić o 12 Carlo Rossi, nie każdy może być na rencieWiadomo, tylko prawdziwy spirol. Po szklanie i na rusztowanie.
Ja od nowego roku tez abscynencja. I mam tez najdluzsza przerwe od jarania od 8 lat i chyba juz do tego nie wroce. Ale w lipcu na wakacjach co sie odpale o jejkuuuuDzisiaj się chyba złamię (na kiblu też) i po 2 miesiącach abstynencji otworzę sobie butelkę Jima Beama...![]()
Gazowane plus kefir… lubisz ryzyko
Centrum Nowy ŚwiatPamiętaj, żeby odwiedzić kuchnie Marche w Złotych Tarasach i musisz podesłać nam zdjęcie widoku z okna pokoju hotelowego.
Lubię życie na krawędziGazowane plus kefir… lubisz ryzyko
I mam tez najdluzsza przerwe od jarania od 8 lat i chyba juz do tego nie wroce.
Uu,dresik Bossa Pawłowi zaiwaniłeś.Pewnie nawet nie ogarnie,bo tyle tego ma.Jak tam weekend?
W drodze do Włoch zaczynamy od włoskiego piwa. Tak w ogóle wszystkie te Balladiny są bardzo smaczne.
View attachment 38215
Fajnie możesz wyskoczyć przez okno jak w filmach ze Stathamem. Warto coś zobaczyć w tej słynnej tęczowej stolnicy?Centrum Nowy Świat
Ważniejsze pytanie to czy ktoś widział mityczne 12 worków bobu!
Nie przejmuj się Seba.leży tak beztrosko bo jest szczęśliwy
Rozumiem, że ogólnie piłeś dziennie, tylko tego Beama nie piłeś akurat dwa tygodnie?Dzisiaj się chyba złamię (na kiblu też) i po 2 miesiącach abstynencji otworzę sobie butelkę Jima Beama...![]()
Inaczej się udusi.Czasami człowiek musi
nie, nawet mi się nie przypomniało powiem szczerze.
Pablo ma dres Boss, a dla bądź wiernych daje ‚hugo’Uu,dresik Bossa Pawłowi zaiwaniłeś.Pewnie nawet nie ogarnie,bo tyle tego ma.
Kopiec kreta?Dzisiaj na sportowo. Pondro
Kopiec kreta?
K2?Dzisiaj na sportowo. Pondro