andrzej_t.
UFC Heavyweight
+ akumulator, ktory pozniej przekladasz do kazdego narzedzia z ich firmy@szpil, w jakimś temacie doradzałeś w wyborze elektronarzędzi. Potrzebuję niedużą szlifierkę kątową, bezprzewodową. Będzie używana tam gdzie nie ma prądu, cięte stare łańcuchy albo kłódki (zwykłe marketowe, klucze dawno pogubione), grube druty itp. W sumie raz czy dwa w roku kilkanaście/kilkadziesìąt minut pracy. Dlatego nie chcę wydać miliony cebulionów, ale z drugiej strony jak już kupię, to żeby już taką robotę wykonało i nie rozpadło się w ręku po roku czy dwóch.
Na jakie firmy i parametry zwrócić uwagę? Znalazłam coś takiego: https://www.mediaexpert.pl/dom-i-og...-katowe/szlifierka-katowa-18v-bez-akumulatora tylko potrzebuję z akumulatorem (czy lepiej szukać z dwoma?) i ładowarką.
Oczywiście wypierdalać do tematu o narzędziach nie moge, bo poszedł z dymem
nie wiem dlaczego tu tak drogo, skoro jeszcze w zeszlym tygodniu patrzylem na taka w sklepie u nas za 250 (bo tez sie przymierzam)
dobra firma, jeden akumulator pasuje do wszystkich ich narzedzi, @szplin napewno zna sie lepiej wiec sie wypowie