Za kolejne dwie ćwiartki będziesz coś mógł o starości opowiadaćWyskoczyła mi ćwiara wieku, stara dupa ze mnie.

Wszyscy przecież zgodnie uważają, że ćwiartka na chłopa to jest nic, dziecięce wprost ilości

Za kolejne dwie ćwiartki będziesz coś mógł o starości opowiadaćWyskoczyła mi ćwiara wieku, stara dupa ze mnie.
Starość nie radośćWyskoczyła mi ćwiara wieku, stara dupa ze mnie.
dopiero ci wam wąsy urosły a wy o starościStarość nie radość
Wszystkiego najlepszego!Wyskoczyła mi ćwiara wieku, stara dupa ze mnie.
A gdzie w tym wszystkim czas na Cohones i rejs z bratem po morzu śródziemnym? ;)Siema byku. Bez zmian; robota, robota i... robota:)
Mi za niecałe trzy miechy trzy dychy wskoczą
A gdzie w tym wszystkim czas na Cohones i rejs z bratem po morzu śródziemnym? ;)
Na motorower?mordki prawko dziś zdałem się chciałem pochwalić
TraktorNa motorower?
Na paralotnięNa motorower?
Na koniaTraktor
Ja się nie znam, ale brzmi zajebiścieO jak pamięta:)
Poczytałem Cohones i pewnie znowu zniknę na parę miesięcy:) Poza tym pykło mi 36 wiosen i na nic nie ma czasu:)
Coś pływanie było w tym roku. Może nie katamaran bo i uprawnień i umiejętności brak. Łodż 6 metrów na 40 konnym silniku Suzuki po morzu jońskim. Żle nie było.
A na 18-stkę nie zaprosił...mordki prawko dziś zdałem się chciałem pochwalić
Kurwa ja też:) W tym roku zrobiłem uprawnienia motorowodne i pierwszy raz pływałem po morzu:)Ja się nie znam, ale brzmi zajebiście
Tak trzeba żyć.O jak pamięta:)
Poczytałem Cohones i pewnie znowu zniknę na parę miesięcy:) Poza tym pykło mi 36 wiosen i na nic nie ma czasu:)
Coś pływanie było w tym roku. Może nie katamaran bo i uprawnień i umiejętności brak. Łodż 6 metrów na 40 konnym silniku Suzuki po morzu jońskim. Żle nie było.
Zagadać. Ale nie żeby tak zbyt agresywnie, bo to może być fopaPodpowiedzcie mje hopaki. Boście huracze.
Czy jak dziewczyna wpatruje sie wemje w środku lokomocji to powinienem do niej zarwać. Czy jest to fopa.
Obojętnie. Najważniejsze żeby nawiązać kontakt i wyciągnąć podstępem czy jada gluten. Dowiesz się wtedy czy jest dalej sens to ciągnąć.na jakie tematy?
Moze masz po prostu brudny swetrPodpowiedzcie mje hopaki. Boście huracze.
Czy jak dziewczyna wpatruje sie wemje w środku lokomocji to powinienem do niej zarwać. Czy jest to fopa.
Kiedy spotkasz kogos z tak samo wysokim obcasem jak ty
nie gadaj, ruchaj od razu. czasu szkodamożemy gadać o procesorach i kartach graficznych?Bo MMA to wiadomo że nie
kiedy spotkasz kogoś z tak samo przerośniętym ego
Podpowiedzcie mje hopaki. Boście huracze.