kurwa ty masz juz instagrama 9 lat? ale jestem uposledzony cyfrowo, ale za to zaden srakesz mnie nie zhakuje@che fujara wiesz co moze masz racje że polscy mezczyzni to brzydale. Ciągle tylko to #jestemLGBT na tłiterze już mnie to wkurwiać zaczyna i na dodatek same kaszaloty
Obczaj sobie Orange Flex (działa na zasadzie netflixow i innych takich) lub Nju na abonament. Tanie opcje elastyczne na abonament. Tylko w sumie nie wiem czy da się mieć flexa na firme. W orange na abonament masz za 40 zł/netto no limit i 17 gb neta. Dodatkowo możesz zawsze dobrać elastyczny pakiet rozmów na międzynarodowe czy tam jakiś roamingow poza unią za dodatkowa dopłata (można to włączać i wyłączać)Bo mam aktualnie 2 numery. Co sie nawkurwiamy z tym internetem u nich to głowa mała. Odkąd zrezygnowali z korzystania anten innych sieci chuj nie poziom reprezentują. Kiedyś na moblinym orange cale ksw przez kswtv na najwyzszej jakości obejrzeliśmy. Zaimponowało mi to wiec najbliżej chyba do orange
Jakie macie doświadczenia z sieyciami komórkowymi? Gdzie śmiało brać numer (na firme bez telefonu - może to ma znaczenie), a którą omijać szerokim łukiem? Bez Playa. Stabilne łącze lte, min. 10GB+ z naciskiem na 15, minuty i sms w sumie mało ważne
kiedy stream z treningu?hantle bitumiczne alez to mega badziew, uzywam ich z tydzien a juz widze jak z jednego krazka powoli wydostaje sie "piasek"
Bo nie szanujesz kurwa!hantle bitumiczne alez to mega badziew, uzywam ich z tydzien a juz widze jak z jednego krazka powoli wydostaje sie "piasek"
Kompletnie inny styl pisania. Nie ma mowy że to ta sama osoba.Wzmożona aktywność Tytusa na Twitterze zbiegła się w czasie z banem dla Rakesha - przypadek? Nie sądzę....
Bo nie szanujesz kurwa!
Jak tak to przepraszamSzanuje
Może za bardzo szanujesz ? Niektóre tego nie lubią...Szanuje
Może za bardzo szanujesz ? Niektóre tego nie lubią...
Poprawiłem. Dziękuj.Na O2. Wywiad rzeka z Jurasem![]()
niezły refleks.Tyfus na banicji?
na islandii mają dopiero 2018?Na peryferiach wszechświata czas inaczej płynie![]()
Usunięte, nie widzę co było.
I dlatego się sypią.Może za bardzo szanujesz ? Niektóre tego nie lubią...
Jak Conor kurdeUsunięte, nie widzę co było.
niezły refleks.