Było, ban.wypad do tematu o wypadaniu.
wypad do tematu o banowaniu.Było, ban.
Taka buła to dla prawdziwych chlopow o wielkich, poteznych szczekach
Liskacz The Wars od halibuta.. Ja pierdole ale balbym sie pic co on wlal do butelkiWeź coś nowego spróbuj. Ja tu czekam na dobre recenzje bo na tej podstawie sam kupuje butelki. Pozdro i czekam!
Swoją drogą muszę spróbować tego łiskacza od @halibut a, The Wars, skoro tak polecasz.
Poprawilemkobieta : wiesz co mi się dziś śniło ?
ja : co ?
kobieta : normalnie przestales pic
ja :![]()
Ale takie z okna, czy z walki?wypad do tematu o wypadaniu.
O wypadaniu szczękiAle takie z okna, czy z walki?
z pizdy kurwa!Ale takie z okna, czy z walki?
ujawnił, że w jego ostatniej walce pomagali mu ludzie z wnętrza ziemi.Co tam wczoraj Janek nawywijał na twiterze?
Zawiodłem się na Tobie.. nie dostaniesz posady dyrektora biura Senatoraz pizdy kurwa!
kobieta : wiesz co mi się dziś śniło ?
ja : co ?
kobieta : normalnie kozioł chciał mnie dziś zgwałcić
ja : *gładząc się po brodzie* kozioł powiadasz
Zawiodłem się na Tobie.. nie dostaniesz posady dyrektora biura Senatora![]()
Ja w mma nigdy nikogo nie sprzedalemPrawda to, że @andrzej_t. się rozpruł i poszedł na współpracę?
było ban.Pyrka jebany, pyrkaaa
![]()
Załóż mu RNC, zobaczymy jaki jest twardyJa pierdole, właśnie mój synek zajebał mi czystego palucha głęboko w gałkę oczną
prawie się posrałem na tym łóżku a ten się ze mnie śmiał kiedy rzucałem się jak ryba wyciągnięta z wody. . .
jak dla mnie koniec walki
Już śpiZałóż mu RNC, zobaczymy jaki jest twardy![]()
zdarza sięJa pierdole, właśnie mój synek zajebał mi czystego palucha głęboko w gałkę oczną
prawie się posrałem na tym łóżku a ten się ze mnie śmiał kiedy rzucałem się jak ryba wyciągnięta z wody. . .
Przeta to som sznycle !
jakie sznyclePrzeta to som sznycle !
A w ogole to mniaaaaam
Aha, bo u mnie na wiesi zremy jeno sznyclejakie sznyclekarminadle, trochę na zdjęciu spalone wyszły, ale były bardzo pszne.
trochę na zdjęciuspalonezaczerwienione wyszły
Dzieci potrafią być podstępne i zdradliwe! Mnie w tym tygodniu córa dziabnęła termometrem prosto do ucha. Kurwa jaki to był ból, do dziś mnie boli przy ziewaniu czy kaszleniuJa pierdole, właśnie mój synek zajebał mi czystego palucha głęboko w gałkę oczną
Aha, bo u mnie na wiesi zremy jeno sznycle
![]()