VoRaNeK
Jakub Chrzciciel
teraz co sie stanie po meczu, jak tyle ludzi wejdzie w miasto ://
Ponoć nikogo nie wypuszczają ze stadionu
Nie ma to jak wpaść na forum po miesiącu absencji i jebnąć zdjęcie z ofiarami wybuchu

teraz co sie stanie po meczu, jak tyle ludzi wejdzie w miasto ://
ale nie wiadomo czy na stadionie nie ma zamachowcowPonoć nikogo nie wypuszczają ze stadionu
Nie ma to jak wpaść na forum po miesiącu absencji i jebnąć zdjęcie z ofiarami wybuchu![]()
To samobójcy, gdyby mieli atakować to gdzie jak nie na stadionie na którym jest 80 tysięcy osób?ale nie wiadomo czy na stadionie nie ma zamachowcow
dlatego mowie, ze nie wiadomo czy dobrze czy zle, ze ich nie wypuszczaja, poprostu jest w chuj ludzi w jednym miejscu, latwy cel. a loranty juz wpierdala sie z jakas mafia, jak i tak kazdy wie kto jest zamachowcemTo samobójcy, gdyby mieli atakować to gdzie jak nie na stadionie na którym jest 80 tysięcy osób?
Srają w gacie już nawet prawdę powiedzieć bo poprawność polityczna i szerzenie nienawiści wobec ciapatych. Francja się skończyła i tak, a będzie coraz gorzej. Polska ostatnia ostoja ;)a loranty juz wpierdala sie z jakas mafia, jak i tak kazdy wie kto jest zamachowcem
Forum czytam ciągle i na czat wbijam imo tak pomyślałem, że wstawie bo Matszo pierwszy napisał o ParyżuPonoć nikogo nie wypuszczają ze stadionu
Nie ma to jak wpaść na forum po miesiącu absencji i jebnąć zdjęcie z ofiarami wybuchu![]()
Na TVN biznes i świat był Szewko (jeszcze raz polecam jego Twittera) i od razu powiedział wprost.dlatego mowie, ze nie wiadomo czy dobrze czy zle, ze ich nie wypuszczaja, poprostu jest w chuj ludzi w jednym miejscu, latwy cel. a loranty juz wpierdala sie z jakas mafia, jak i tak kazdy wie kto jest zamachowcem
ty luz, przeciez na tym foto wszystko jest zasloniete, nierozumiem bulwersuForum czytam ciągle i na czat wbijam imo tak pomyślałem, że wstawie bo Matszo pierwszy napisał o Paryżu![]()
Może jest jakas transmisja live ze stadionu np. na periscope. Moj telefon jej nie obsługuje, sprawdzi ktoś??
Darek i poprawność polityczna mówisz? No to dopiero jest strzał kulą w płot. Można go wyzywać od najgorszych, od nawróconych abstynentów nawet ale bez jaj;)Ciekawe, czy znowu jacyś muzułmanie. Pewnie na 90% tak.
Srają w gacie już nawet prawdę powiedzieć bo poprawność polityczna i szerzenie nienawiści wobec ciapatych. Francja się skończyła i tak, a będzie coraz gorzej. Polska ostatnia ostoja ;)
Juz podobno 30 ofiar. Ja myśle, że na Euro będzie dopiero rozpierdol...
Ktoś tak twittował, ale w mediach cisza.w lyonie tez?
Jaki Darek, Szpakowski? Odnosiłem się tylko do informacji w mediach francuskich, gdy zamachy popełniane są na tle religijnym, wiadomo wyznawców jakiej religii, nie jest podawane ich tło.Darek i poprawność polityczna mówisz? No to dopiero jest strzał kulą w płot. Można go wyzywać od najgorszych, od nawróconych abstynentów nawet ale bez jaj;)
a co, buddysci krzyczeli allah akhbar?Euro we Francj nie bedzie.
Oni celowo wybrali mecz, by zaszkodzić w imprezie Euro. Teraz będzie debata czy robić cz ynie. Jak odwołają to będzie wielki sukces muslimów bo o to chodzi(jeżeli to muslimy)
Loranty.Jaki Darek, Szpakowski? Odnosiłem się tylko do informacji w mediach francuskich, gdy zamachy popełniane są na tle religijnym, wiadomo wyznawców jakiej religii, nie jest podawane ich tło.