DaimonFrey
BAMMA Welterweight
Dlaczego Paweł Kowalik nie ma już konta na TT (prywatnego) ani na cohones? Pogniewał się na internety?
Jak każde dzieckoPogniewał się na internety?
Tak.Dlaczego Paweł Kowalik nie ma już konta na TT (prywatnego) ani na cohones? Pogniewał się na internety?
Ktorego zespolu? Moze na zlot cohones sie zalatwi prywatny koncert ze znizka.Disco Polo to jest potęga. Mój kuzyn jest menadżerem jednego zespołu i kosi gruby hajs.
Jak dla cohones to tylko Pudzian BandKtorego zespolu? Moze na zlot cohones sie zalatwi prywatny koncert ze znizka.
@Cloud
Czytam ten Twój temat z kronikami Najmana i umieram ze śmeichu.
Czekam na temat o telenoweli Kosteckiego - nie trzeba nic zmyślać, wystarczy wklejać jego kolejne posty z FB :D
Dziękuję. To mój najlepszy tekst jaki wymyśliłem. Ah, ile było śmiechu, kiedy był jeszcze gorący...
I jeszcze by po pysku powystrzelał.I jaka musiała być nienawiść Najmana do cohones(chociaż nienawisć udawana, on wiedział jaka jest jego rola i mial z niej hajs).
Lecz pomyś sobie o Kosteckim - u niego nie bylby to hejt udawany lecz chciałby Wam wbić kose w żebro, ewentualnie dałby Wam swojego penisa do ssania.
Dajcie linkaDziękuję. To mój najlepszy tekst jaki wymyśliłem. Ah, ile było śmiechu, kiedy był jeszcze gorący...
O w mordkę jeżyka. Jak daleko.
O w mordkę jeżyka. Jak daleko.
Jak Mahmud da to trafię.
Ile za wstęp, mniej więcej?
Jakim cudem tego boiska nie ma na żadnej mapie dostępnej w internecie5 szekli.
Za darmo-w Krakowie sue za rugby nie płaci.
wujek sam gugle czegos nie widzi? :OJakim cudem tego boiska nie ma na żadnej mapie dostępnej w internecie(hindus nie arab).