aqua
Bellator Middleweight
Jak z tego link wyciągnąc ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W zieleńcu byłem w hotelu zieleniec przy samym stoku, i inne bajery w pobliżu, zależy ile chcesz przeznaczyć hajsu na nocleg . A pewnie 3/4 noclegów jest zajetych.Poleca ktoś jakiś nocleg w Zieleńcu blisko stoku ?
Cokolwiek, byle nie przy "piątce", chyba, że jesteś rozrywkowy chłopak, i nocami nie musisz spać. Jeśli chcesz mieć jednak komfort - olej bliskość piątki, no i olej oferty z Dusznik, Szczytnej i Kudowy, bo choć interesujące, to jednak nie dają tyle czasu na stoku, co pobyt w samym Zieleńcu.Poleca ktoś jakiś nocleg w Zieleńcu blisko stoku ?
Pracowałem na Zieleńcu 5 sezonów, co chcesz wiedzieć?Poleca ktoś jakiś nocleg w Zieleńcu blisko stoku ?
Pracowałem na Zieleńcu 5 sezonów, co chcesz wiedzieć?
Jeżeli chodzi o sam Zieleniec to wszystkie noclegi są przy wyciągach bo Zieleniec to jest jedna ulica i po obu jej stronach są noclegi i stoki. Masz jakiś upatrzony konkretny stok? Jakieś dodatkowe wymagania?
Poza tym Zieleniec jest baaardzo mocno oblegany i jeżeli chodzi o okres ferii wielkopolskich, dolnośląskich, opolskich czy zachodniopomorskich to znalezienie teraz noclegu może graniczyć z cudem. Ale możemy coś pomyśleć.
Napisałem do paru znajomych, większość odpisała i nie mają nic wolnego praktycznie do końca lutego. Czekam na info od jeszcze dwóch ziomków. Jeden widziałem miał jeszcze wczoraj pokój czteroosobowy w agroturystyce, bardzo dobry standard z wyżywieniem, ale to już jest Lasówka czyli te 4-5km trzeba podjechać. Wydaje mi się, że obecnie nie masz innej opcji niż polowanie na coś wolnego przez booking.com. Jeżeli koniecznie chcesz wybrać Zieleniec do jazdy to chyba będziesz musiał poszukać noclegu w Dusznikach i oni mają skibusy, które kursują kilka razy dziennie do Zieleńca.
Piles czy jeździłeś?Właśnie wróciłem z Jaworzyny Krynickiej, nawet spoko.
to i toPiles czy jeździłeś?
Ja dziś patrzyłam na Białkę, jednodniowy 155 zł, bałem się że będzie jeszcze więcej.O ja pitole jakie teraz są ceny karnetów??? Mielismy kilka pandemicznych lat przerwy i tak lukam oczy przecieram ze zdzwienia. Karnet 5 dniowy dla dwojga dorosłych i dwoje dzieci to ~1000 EUR (Austria).
:)patrzyłam
~30EUR/d, czyli okolo polowe taniej.Białkę, jednodniowy 155
No 'kapusta' więc patrzyła, czego nie wiesz?
We wszystkich parkach, na wszystkich górkach i pagórkach jakie tylko natura uruchomiłanajlepsze było saneczkarstwo za małolata na górce w pobliskim parku