def, ale ona nie jest zła, naprawdę xD nie musisz się wstydzić, że Ci się podoba xD Ja np lubię kobiety z piersiami...
Perfumiarz :D Nie pisałem przecież nic czy mi się podoba czy nie :) Oceniajcie dalej, dodam tylko że to pro modelka
Od pro madl do tap madl jeszcze daleka droga ;) Ocena ma się odnosić do zdjęcia czy do osoby na zdjęciu? W pierwszym przypadku nie znam się, ale mi się zdjęcie nie podoba. W drugim przypadku głupotą jest podejmowanie się oceny, bo na profesjonalnych fotach przeważnie wychodzi się nieporównywalnie lepiej niż na żywo :P Jedyne co powiem: dla mnie za chuda.
Ja nie oceniam, bo boje się że Def nas wkręca i to jakiś facet. Wyraźnie natomiast widzę anoreksje i ABC(absolutny brak cyca) a to dyskwalifikuje na starcie.
Hehe ABC padłem :D No dobra wszyscy co dali powyżej 1/10 shame on you :D http://www.pudelek.pl/artykul/28521/uwierzycie_ze_ta_modelka_to_chlopak_zdjecia/
No wygląda jak baba jak już wspomniałem niezbyt urodziwa, tym bardziej ta hmmmm... jak to nazwać, kiecka z pierwszego zdjęcia i pomalowane długie paznokcie były zwodnicze. My bad ;/