przygnębiający ? :) przecież ciągle smutnej melodii nie ma, potem jest trochę szybsze tempo. :) dzięki :)
liczyłem na jakieś większe bum szczerze mówiąc. mogłeś w połowie dać jakąś inną muzykę, ale ta nie jest zła.
Muza kwestia gustu, pewnie przy czymś o mocniejszych brzmieniach wyszedłby tu na zabójcę, a tak wyszedł na wojownika "rodem z Pride", tak czułem ;) HL fajnie złożony według mnie. Chyba najbardziej mi nie grał fragment z piciem wody, a tak to jakbym oglądał "pełną profeskę" ;)
Ja lubię taką muzykę i nie wiem czy przekonam się kiedykolwiek do tych rockowych brzmień, jakoś wolę taki klimat, niedługo zacznie wychodzić sporo filmów ode mnie i tam będzie myślę trochę mocniejsze uderzenie, choć i takich smutnych melodyjek też nie zabraknie ;) Hehe, wybaczcie :P Ale to tylko jedno ujęcie ;> Dzięki !
gdyby nie pewien fakt, to z pewnością już daaawno byłoby coś ode mnie, ale mam teraz sporo pracy, trenuję przed czymś sporym, nawet bardzo sporym ;)
Heh. Nie no, chodzi, o jakąś żywszą muzyke i więcej przyspieszeń akcji, wszystko tak ciągnie się w jednym tempie.
W 1:52 masz przyspieszenie akcji :D hehehe :) Nie no rozumiem Cie, po to wrzuciłem to na forum żebyście ocenili uczciwie :)
Wielkie dzięki ! :) Hm, już niedługo będzie wszystko jasne ;) Na pewno jest to ogromna szansa dla mnie, żeby się wykazać ;)
Rozumiem, że albo konkurencja albo samo KSW i stąd nic na KSW 22 nie robisz;) Tak czy siak powodzenia.
MMA Attack pewnie xD. Zgarnęli już paulanajmana, matchmakera, to pewnie i na Ciebie przyszła pora... :D