Siema, chciałem pochwalić się najnowszymi wypocinami. Z dedykacją dla Arlovskiego za zarzucenie pomysłu, z podziękowaniami za pomoc z materiałem dla lugaska, Cactusa i innych, których teraz nie mogę sobie przypomnieć :) Proszę o wytykanie błędów, ale nie zbyt natarczywe :-)
Eeee znów będzie że się czepiam, ale do hajlajtów jest osobny temat z tego co wiem, nie musiałeś zakładać nowego :P A teraz obejrzę :D
Oj Logan wiem, ale mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe, że zrzuciłem na drugą stronę - również fanowski - temat o Jonesie :)
ZA Blura (czyli muzę na wejście mojego ulubieńca) masz duży +!:-) Dobra robota, nie ma sie do czego przyczepić.
Pisłem Ci już to na czacie w nocy ale powtórzę. Świetny HL, fajnie dobrana muza i podoba mi sie pomysł z tymi krótkimi urywkami z konferencji/ważenia. Nadają klimatu. PS: no i przestań bo się zawstydzę :-)
Ogólnie zajebiste. Jeśli chodzi o konstruktywną krytykę to może co do muzyki - Nirvana jest spoko ale trochę ten kawałek za wolny w zwrotkach. Blur jak dla mnie był lepszym wyborem, od połowy od razu highlight się lepiej ogląda. Btw ujęcia, sceny wszystko nice (zwłaszcza plus za te nietypowe ujęcia - z narożnika albo wejść), jeśli już to dałbym więcej scen slow motion - można wtedy podziwiać nokauty i highlight nie jest taki poszarpany.
Dobrze zmontowane wideo, ale muzyka nie pasuje kompletnie. Zerowe zgranie z obrazem, no i brakuje krzyków Rogana przey kluczowych akcjach, wogóle nie ma dzwięków z ringu, jakieś mocniejsze uderzenie itp.
Puczi, jak napisałem chwilę po tym jak to wrzuciłeś w nocy na chata, że zajebiste, to odnosiłem się do czegoś innego. Teraz jednak mogę ci potwierdzić jak juz obejrzałem: Zajebiste! :-)
"Właściciel nie udostępnił tego filmu dla komórek" Puczi, możesz to zmienić? Bo mi na telefenie nie działa
Moim zdaniem zajebiste, mało tych akcji, które zdążyły mi się przejeść w highlightach które wyszły już w połowie 2012, a więcej tych nowszych. Ciekawe i fajnie zmontowane (nie tylko strzały kończące walki, ale i jakieś inne wycinki), ale jak dla mnie za krótkie (patrz niżej). I mimo wszystko jednak mnie trochę razi brak chronologii, że najpierw pokazujesz walkę JDS z UFC 155 a potem ze 148, no ale to kosmetyczny szczegół w sumie. Brakuje mi osobiście np. -Cruickshank-Martinez -Del Rosario-Miocić -Davis-Prado 2 -Belcher-Palhares -nokautów Hendricksa -Munoz-Weidman -Korean Zombie-Poirer -W. Silva vs Franklin 2 -Werdum-Nelson i Werdum-Rosół Just sayin' :-)
@Visu no jasne, przecież nie każdemu się musi podobać, doskonale zdaję sobie sprawę @Key pytałem w HP o tą chronologię, to tylko jedna osoba była za, kilka przeciw. Odnośnie tych walk, do jest ko na Kampmannie ("tylko" 1 knockout zdobył Hendricks w '12), nie mogłem znaleźć znośnej wersji Werdum - Nelson, a z Russowem nie było ujęcia dobrego :( Na resztę zabrakło czasu. @quantum nie mogę tego zmienić, to chyba zależy od praw autorskich? Ja zaznaczyłem, że nie mam, bo boję się, że znowu mi skasują. Dzięki za uwagi.