Siema, chciałem zarzucić wam własnej roboty highlightem Cesarza. Zajmuję się tym dla przyjemności, wiem, że jest całe mnóstwo lepszych produkcji. Dopiero się uczę, jeśli ktoś wytrwa i obejrzy całe, to proszę dzielić się opiniami, uwagami i podpowiedziami. https://www.youtube.com/watch?v=g6DYMoP9BrA&feature=plcp Sorry za niską jakość niektórych walk i pierwszego utworu muzycznego, lepszej nie znalazłem. Przy okazji link do hl sprzed miesiąca (założyłem nowe konto na youtube) https://www.youtube.com/watch?v=QCKbKoBvDY4&feature=plcp Pozdro.
Nie jest źle, obejrzałem połowę. Szkoda tylko, że jakość niektórych filmików słaba, no ale lepszej nie będzie ;/.w czym robisz? vegas?
Z braku czasu (jestem w robocie i wypadałoby przynajmniej poudawać, że pracuję) obejrzałem tylko ten krótki highlight. Bardzo mi się podoba, fajnie dobrane sceny i muzyka. Trochę mi przycina, ale to wina super kompa z pracy :)
Nie, na razie w videopadzie, vegasa może ogarnę jak będę miał więcej czasu. Zachęcam do obejrzenia drugiej połowy, która według mnie jest lepsza :D Dzięki panowie za opinie.
Haha, dobry nick - PucziTheFace :-) A co do highlightów, to coraz lepiej Ci to wychodzi, oby tak dalej, powodzenia. :-)
Puczi, ja korzystam ostatnio z Corel Video Studio PRO X4, muszę przyznać że prosty w obsłudze, praktycznie go ogarnąłem :P. Polecam ten program, wydaje mi sie ze lepszy od VideoPada, i łatwiejszy od vegasa :P
Fiedzi HL upchany za bardzo , muza nie moja, ale przekroj kariery to cały:) chociaż mogłes tematycznie to zrobić, ja tematu nie widziałem. Drugi HL bardzo fajny.
Co do pierwszego to trochę za długi, powinien być krótszy,ale bardziej konkretny. Drugi genialny:-), tylko mam takie pytanie: czemu do cholery nie ma tam dos Santosa?:-)
Na Juniora przyjdzie czas :-) Rozmyślam teraz nad Nogueirą, Juniorem, Machidą i Shogunem. A tematycznie w jakim sensie? Więcej historii z prywatnego życia dodać? I dzięki Kees, sprawdzę ten program. A nick, jak to nick :-)
Jako psychofan Fedora, obejrzałem Twój HL o nim kilkakrotnie i uważam, że jest bardzo dobry. :-) Nie chcę nic sugerować, ale czekam teraz na coś o Lyoto. :-)
@up dodaj jeszcze jakąś muzykę relaksacyjną i spokojnie możesz DVD sprzedawać jako środek na bezsenność. Najlepiej połączony HL Askrena i Fitcha. Mi się podoba ten drugi HL. Pierwszego nie oglądam, bo szczerze mówiąc to za dużo już tych highlightów Fiedzi widziałem i zwyczajnie mnie nudzą :-)
Dzięki za opinie panowie :-). A jeszcze bym was spytał, która muzyka najbardziej/najmniej pasuje? Bo długo się głowiłem nad utworami. Osobiście najbardziej mi się podoba z krótszego highlightu - Michael McCann - Icarus i ostatnia muzyka z dłuższego - Mt Eden - Escape. Jaki typ doradzacie, spokojna, rock, dubstep, metal?
Sory że odkopuję :) Puczi, co to za efekt co jest w tym HLu dolnym po ciosie Hendo (KO na Bispingu - 1:14 bodajże).. Tego u siebie w VideoPadzie nie widzę ;) UPDATE: Fuck ale ze mnie debil, przecież na stronie VideoPada są do pobrania dodatkowe pluginy z efektami.. :D Już nie musisz odpowiadać :) Patrze że są tam efekty które myślałem ze są tylko dostępne w Vegasach itp. :D To mi się podoba :D