Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Klękala więcej niż ty żeś morda w życiu piwa wypiłNatsu próbowała obalać, a wyglądało jakby klękała do miecza. Natury nie oszukasz![]()
Mogłaby klęknąć i opierdolić, fajna suczkaNatsu próbowała obalać, a wyglądało jakby klękała do miecza. Natury nie oszukasz![]()
Walki karłówjeszcze kilka lat temu można było pomarzyć
![]()
Straszny jest ten placek, jakim cudem takie bezbeka biorą na taką fuchęKurwa, już miałem przez chwilę nadzieję, że ten śmieszny konferansjer dostanie wpierdal na koniec, ale niestety, biednemu zawsze wiatr w oczy![]()
Nie rozumiem fenomenu tego typu eventów w Polsce. Nigdzie na świecie tego nie ma i jestem przekonany, że w żadnym innym kraju to by się nie sprzedało. Tak wiem, amerykanie mają WWE, ale to zupełnie inna historia. Powtórzę, nie rozumiem.
To już było dawno temu
stary, rozjebałeś mi głowęhuj z tym całym high lige reality show z karłami to jest moc
stary, rozjebałeś mi głowęhuj z tym całym high lige reality show z karłami to jest moc
prawie tak dobre, jak to
Nie za wiele wymagasz od sprzedajnego grzyba?Hahaha a Durniat komentuje i już mu nie przeszkadzają teraz przekleństwa i patologia na galach?
@Dominik Durniat sprzedawczyku i propagandzisto KRS1 z Polszmatu, gardzę tobą hipokryto jebany.![]()
przemocowe, nakoksowane, zbrutalizowane midzety to najlepsze co sie mma mogło przytrafić
![]()
Nie rozumiem fenomenu tego typu eventów w Polsce. Nigdzie na świecie tego nie ma i jestem przekonany, że w żadnym innym kraju to by się nie sprzedało. Tak wiem, amerykanie mają WWE, ale to zupełnie inna historia. Powtórzę, nie rozumiem.