Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A powiem Ci ze różnie może być, Ewka kozaczy ale może się okazać ze jest na liścia. To jej debiut, niewiadomo jak zareaguje na uderzenie
To jej debiut, niewiadomo jak zareaguje na uderzenie
Nie ma co się śmiać, nie wiemy jaka ma wytrzymała szczeke.
Nie ma co się śmiać, nie wiemy jaka ma wytrzymała szczeke.
Powinna wygrać ale nie zdziwi mnie jak tamta ja ustrzeli a widziałem ze wysoko kopie
PokaPrzecież ty mi od paru dni piszesz że blondi ją robi na luzie.
Poka
Aaaaa byku, miałem teraz na myśli walkę Ewy Piekut z ta druga xDCo ty pijany , ostatnio pisałeś że zrobi ja zapasami przecież, wszystko jest na Fame na ostatnich stronach.
Aaaaa byku, miałem teraz na myśli walkę Ewy Piekut z ta druga xD
Pojebaly mi się tematy ;pPrzecież to jest wątek tylko o HL XD
Ja na tej karcie mam 3 pewniaki- Medusa,Brodnicka i Raper TofikPojebaly mi się tematy ;p
NiePrzecież Sowa to wygra w parterze
Carlito wydaje się być mocniejszym karłem od tego big jacka xD
Chciałbym żeby Ewka wygrała ale pytanie jak z jej zapasami.
Nigdy nie widziałem wak Ewki ale dzięki za info.Dno i kupa mułu a gadać sobie może.
W dwa miesiące nauczy się jedne wielkie nic.
To anty bokserka, nie raz tak w komentarzach miała jechanie.
Męczarnie z o połowę mniejszymi bumami z Argentyny na całych dystansach. Gdzie nie raz komentatorzy po walce mieli problemy z powstrzymaniem się od krytyki.
To takie ciepłe kluchy i anty talent do wszystkiego.
Już widzę jej ryj obijany z góry przez Masterke. Widzę tą bezradności w parterze. Nie ma szans że będzie bronić obaleń.
O jakim ona lewym prostym wczoraj gadała jak to od razu będzie wjazd w nogi i ułożenie jej w na plecach.
@99picks @ZELAZNAREKA Lud, który przemówił zapewne nie oglądał ani jednej walki Pontoniary w boksie i dlatego się tak niezdrowo podniecaJa mam własny osąd i nie muszę się podpierać trendami w socjal mediach.
Dno i kupa mułu a gadać sobie może.
Męczarnie z o połowę mniejszymi bumami z Argentyny na całych dystansach. Gdzie nie raz komentatorzy po walce mieli problemy z powstrzymaniem się od krytyki.
Już widzę jej ryj obijany z góry przez Masterke. Widzę tą bezradności w parterze. Nie ma szans że będzie bronić obaleń.
O jakim ona lewym prostym wczoraj gadała jak to od razu będzie wjazd w nogi i ułożenie jej w na plecach.
Do tego boks w wykonaniu damskim jest bardzo niszowy, wg boxreca jej kategoria wagowa ma około 16 razy mniej bokserów niż np. taki męski welter, albo aż 10 razy mniej niż męska waga ciężka, więc żeby być topową bokserką w tej wadzę, gdzie jest 110 czynnych bokserek, to tak na prawdę nie trzeba zbyt bardzo się starać, tym bardziej, że duża część to journeywomeny.Dno i kupa mułu a gadać sobie może.
Nigdy nie widziałem wak Ewki ale dzięki za info.
To rozumiem ze stawiasz Lil Masti :D