Hiena niszczy hejtera podczas programu Oktagon Live

Z chujem nie znacznikiem. Zaczyna od 0:00

Dawaj czas tutaj to sobie zainteresowani odpala w odpowiednim momencie.

I nie róbcie kurwa tematów z każdym pierdem, mogłeś wrzucić to w pierdololo.

01:20:50, juz edytnalem, dziwne powinno sie wlaczac od tego momentu

01:20:50, juz edytnalem, dziwne powinno sie wlaczac od tego momentu
Czasami YouTube wali w chuja.

Nie działa znacznik,
Czytam komentarze i jak na razie bardzo dobre to jest tłumaczenie Maciusia że on nagle jest dziennikarzem i ma prawo coś krytykować, wystarczyło tylko go pogonić z KSW żeby jak chorągiewka zmienił zdanie, jebać śmiecia podpalacza, chłop z dupy się wziął i myśli że jest kimś bo się razem z prokulskim po jajach liżą.

Teraz Maciuś powie jak Martin wody w kiblu w siedzibie KSW nie spuści, że to nieeleganckie i brak szacunku, jak Martin chciał bez szacunku liście rozdawać i pierdolił kocopoły, Maciuś frajer siedział cicho bo był w kieszeni.

Niby są święta ale ja osobiście sram do mordy takim ludziom jak podpalacz turski.

Rozmowa chuja z butem, gość dzwoni, turski od początku napinka jak pinczer za brama, coś tam gadają, turski jak zwykle się tłumaczy NT hipokryzji swojej, rozwadnia rozmowę by zgubić sedno, oczekuje argumentu, gość mu daje argument, to ten mówi że kiedyś Martina było mniej w mediach i dlatego nie krytykował, a teraz jest go dużo więc krytykuje, nie dlatego że wcześniej był w KSW a teraz nie jest.

Strata czasu, ten gość jest strasznie irytujący.

Nie wiem Seba co ty tu widzisz bardzo dobrego i jakie "wyjaśnianie" bo dla środowiska fanów którzy wiedzą jak jest, to jest to samozaoranie i ukazanie braku argumentów po swojej stronie do dyskusji co popycha turskiego do blokowania ludzi czy to na tt czy na YT bo śmieć nie potrafi odnaleźć się w dyskusji jeśli nie jest tak jak on to widzi, co doskonale widać po jego śmiesznych wymianach zdań z Bosym, tyle że Łukasza zablokować nie może jak jakiegoś randoma bo byłby śmiech na całe polskie MMA.

Czasami YouTube wali w chuja.

Nie działa znacznik,
Czytam komentarze i jak na razie bardzo dobre to jest tłumaczenie Maciusia że on nagle jest dziennikarzem i ma prawo coś krytykować, wystarczyło tylko go pogonić z KSW żeby jak chorągiewka zmienił zdanie, jebać śmiecia podpalacza, chłop z dupy się wziął i myśli że jest kimś bo się razem z prokulskim po jajach liżą.

Teraz Maciuś powie jak Martin wody w kiblu w siedzibie KSW nie spuści, że to nieeleganckie i brak szacunku, jak Martin chciał bez szacunku liście rozdawać i pierdolił kocopoły, Maciuś frajer siedział cicho bo był w kieszeni.

Niby są święta ale ja osobiście sram do mordy takim ludziom jak podpalacz turski.

Nie ma czym się podniecać. Jeden urażony jakby mu matkę zjechali, a drugi pierdoli jak potłuczony. Temat do zamknięcia. 271484258_1297794560717161_6088834438958111598_n.gif

Jedyny filmik z Turskim jaki mogę oglądać. To jak on tam zaczyna gulgać i skrzeczeć to jakby te dźwięki dogrywał oddzielnie w studiu Boberek. Nie wiem po chuj oglądacie jakieś inne wywiady z nim skoro to ten jest jego opus magnum:

Zawołajcie jak Gamer mu założy coś ze złamaniem otwartym.

Niezła koperkowa afera wyszła :tellmemore:

Obydwie strony winne, prawda zawsze jest pomiędzy. Hieny nigdy zbytnio nie lubiłem, hipokryta(jak pół środowiska) hejt na friki a jak poszła penga to naglę każdy do koryta. Jak był w KSW to narracja pod pracodawce, ale no to jest życie. Teraz odszedł i sobie może pozwolić na szczerość lub na vendette, chuj wie, to subiektywna ocena w większości.

Martin dodaje do pieca, imperator łapie odpałki i sam daje pożywkę do takich dramatów.
I tak się będą skubać jeszcze, a reszta podkręca. Póki Turski ma flotę z frików i plecy Borka z KS, a Martin KSW, będzie trwała ta piękna baśń spod szyldu konflikty z Polskiego MMA. :cmgkeepgoing:

Turski nie potrafi w konflikty. Bez odpowiedniej rangi oświadczenia jest w tym światku nikim. Mniej niż zero, najniższy level.

Turski raz na jakiś czas - umęczony masą hejtu - dostrzeże raz na jakiś czas swoją szansę na przegadanie swojego oponenta. Tu właśnie taka próba się odegrała. Jak to mały piesek - czasem musi sobie dodać odwagi poprzez warczenie i szczekanie ;)

Back