Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie rzygam, a jak rzygam to o tym nie pamiętamTo by wypadało Panie kolego @Gaara samemu najpierw opisać swoje przygodyMi się za małolata trafiło w psa na sąsiedniej działeczce na RODOS kiedy zawisłem bezwładnie na ogrodzeniu a nieszczęśnik akurat przy nim spał a co gorsza pies wcale się tym nie przejął specjalnie tylko podniósł i otrzepał co poskutkowało tym że oberwałem wszystkim w ryj
Człowiek młody był i głupi
![]()
Klasycznie to chyba do kibla jednaka tak to klasyka, na podłogę![]()
Ja zaznaczyłem wszytskieI tylko jedną odpowiedź można zaznaczy? Nierzetelna ta ankieta![]()
Możesz ile chcesz.I tylko jedną odpowiedź można zaznaczy? Nierzetelna ta ankieta![]()
Mordo do kibla to każdy rzygałRzygałem w każdej możliwej komunikacji. No i do WC, ale nie ma takiego wyboru.
Tak od dwóch lat w stanie spczynku@jd0490 widzę weteran![]()
U mnie dwa lata w czerwcuTak od dwóch lat w stanie spczynku
Ale jeszcze bedzie czas żeby polecieć po bandzie
@Patrosixxx ustosunkuj sie może mordzia
Hmm co ja moge powiedziec. Aktualnie rowniez w stanie spoczynku. Wszywka sie konczy wiec pytanie brzmi czy napije sie tradycyjnie i dopiero sie zaszyje czy tym razem od razu sie zaszyje hahaTak od dwóch lat w stanie spczynku![]()
Ale jeszcze bedzie czas żeby polecieć po bandzie
@Patrosixxx ustosunkuj sie może mordzia
U mnie dwa lata w czerwcu
Nie szyj się już i nie pij, pokaż jaja ;)Hmm co ja moge powiedziec. Aktualnie rowniez w stanie spoczynku. Wszywka sie konczy wiec pytanie brzmi czy napije sie tradycyjnie i dopiero sie zaszyje czy tym razem od razu sie zaszyje haha
uuuProszę o dodanie "w taksówce".
Moja siostra płaciła bo ja niewiele pamiętam, a w ogóle to była wina złotówy bo za ostro wziął rondo.uuu
drogi kurs Panie
Moja siostra płaciła bo ja niewiele pamiętam.![]()
Dzięki, pozdro mordopozdro Żulizarez
Ten już po domówkach nie lata. Napierdala na bramce w Bologni i reprze. Można powiedzieć, że się ogarnął.Skorup
Ten najebał jakiś rusków, jakiś pas tam miał nawet, a potem we frikach miał się pizgać. Wcześniej to samobója chciał pierdolnąć, ale w porę się ogarnął. Można powiedzieć, że wiele się zmienił.Diablo/Luk