Go get some Donald Cerrone!

Bolt

Bellator
Welterweight
wide.jpg

Jeden z najefektowniejszych zawodników wagi lekkiej, miszcz młaj taj i poziom czarnego pasa w jakichś kulankach, łowca bonusów i przyszły mistrz UFC, nawet jeśli przegrywa to odbywa się to w widowiskowy sposób. Fani wpisujcie miasta!

tumblr_nhnnt5SCqo1u2ragso1_500.gif

donald-cerrone-vs-edson-barboza.gif

0000.gif

Cerrone%2BGuillard%2BKO.gif

Navalha

Maximum FC
Lightweight
Zawsze lubiłem jego walki,ale nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem.Po ostatniej walce i wywiadach po,stałem się ogromnym fanem Cowboya.Gość jest niesamowitym fighterem i mam nadzieję że jeszcze długo powalczy i dużo osiągnie.
Fuck-You kicks robią wrażenie.

Masu

UFC
Light Heavyweight
Tokjo!

Mało kto wie że Donald zaczynał od bare knuckle i walczył o kase za stodołą

20130116124919_cowboyjustified.JPG

aqua

Bellator
Middleweight
Wstyd dla całego forum, że temat o tym faighterze powstał dopiero teraz.

mateusz19191010

UFC
Bantamweight
Jeżeli wszyscy zaczną zakładać takie tematy to co to będzie ? Lubię Cowboya, nawet bardzo, ale osobny temat ? To teraz trzeba założyć dla np. Caina, Cruza i jeszcze kilku by się znalazło. Właściwie można takie coś zrobić,
na forum są już dla Nicka, Conorka, Cowboya, Bonesa / Dziewczyn, Karolinka, Paige, Rowdy, a brakuję dla Mieshy, Aśki.

Ps. Te kopnięcia są nieziemskie :D Jak już tak kibicujemy, to poznałem Cowboya w walce z Diazem.

Last edited:

Bolt

Bellator
Welterweight
Jeżeli wszyscy zaczną zakładać takie tematy to co to będzie ? Lubię Cowboya, nawet bardzo, ale osobny temat ? To teraz trzeba założyć dla np. Caina, Cruza i jeszcze kilku by się znalazło. Właściwie można takie coś zrobić,
na forum są już dla Nicka, Conorka, Cowboya, Bonesa / Dziewczyn, Karolinka, Paige, Rowdy, a brakuję dla Mieshy, Aśki.

Ps. Te kopnięcia są nieziemskie :D

Co jakiś czas pojawiają się takie tematy, ale wysypu nigdy nie było.

Bolt

Bellator
Welterweight
Najlepszy temat jaki powstał na tym forum!

Powtórzę to, co napisałem przed chwilą w HP.

Ja jestem fanem Kowboja od kiedy obejrzałem ten film od Tapout.
http://www.mma-core.com/videos/TapouT_Season_1_Episode_4_The_Search_Continues/10001049

Na pewno nie było to zaraz po walce z Njokuanim, chyba była to jakaś powtórka z jednym z kanałów Planete lub coś w tym stylu.

Ja fanem zostałem od momentu jakiejś powtórki jakiejś gali WEC, bodajże tej, gdzie walczył z Varnerem. Potem zguglałem kto to, obejrzałem parę jego walk oraz Andersona Silvy i cóż... zaczęło się wstawanie na UFC ;)

Tar-Ellendil

Vale Tudo
Championship
Ja jestem wielkim fanem Kowboja odkąd go pierwszy raz zobaczyłem. Wzór dla reszty zawodników. Walczy często i widowiskowo.

raynor187

ONE FC
Flyweight
Jeśli chodzi o mnie, to pierwszy raz zetknąłem się z Kowbojem gdy walczył w WEC. Oglądałem wówczas jakieś free fighty z wałsonem, varnerem i kimś jeszcze.

Pomimo, że go dość lubię i będę często odwiedzać ten wątek, to jednak nigdy nie był moim obiektem największych westchnień.

baju

Vale Tudo
Championship
Cohones
MMARocks
z Millerem to byl kurwa cud-wystep, zeby on zawsze w takiej formie wychodzil, omg.

B6jgqr8CAAErFto.jpg:large

typowe pozdrowienie Kowboja. :D

Bolt

Bellator
Welterweight
z Millerem to byl kurwa cud-wystep, zeby on zawsze w takiej formie wychodzil, omg.

Szczyt formy to pokazał Dunhamem lub Siverem. W sumie jakby odjąć pierwsze rundy to w większości walk jest szczyt formy :D

dizel77

UFC
Middleweight
Też mu ostatnio kibicuje. Dzikus na maksa. Pewnie w tym momencie uprawia zapasy z aligatorem albo coś w tym stylu.

Marcin Jabłoński

Bellator
Bantamweight
Cohones
MMARocks
Podejrzewam, że Jury po tych "fuck you kickach" będzie dłużej płakał niż Cormier po obaleniach Jonesa :)

mewson

EFC Africa
Light Heavyweight
Taki trochę redneck, ale trudno go nie lubić i podziwiać za jego walki. Zawsze daje z siebie 100%, czy wygrywa, czy przegrywa.

gumoleon

Bellator
Middleweight
ja tam propsuję takie tematy. można sporo pierdół dowiedzieć, grafik czy innych dziwnych rzeczy o swoim ulubieńcu pooglądać, a samemu wiadomo, że nie zawsze się wszystko ogarnie.

Last edited:

eazy-e-1997

BAMMA
Bantamweight
Tak! Na ten temat czekałem! Cowboy to bestia, zainteresowałem się nim po jednaj z powtórek WEC chyba na extreme sports. War Cerrone! #idzie po Pettisa

Halny

KSW
Middleweight
Nie znasz Donalda? Każdy go zna, on zawsze fajne kopnięcia ma :D
eqoswcf0itsismgm421c.gif

A tak na serio to uwielbiam go oglądać, on walczy tak, aby się podobało, aby było widowiskowo i nie boi się żadnego przeciwnika. Życzę mu, aby został mistrzem UFC, serio!

Solaris

UFC
Welterweight
W porę założony temat. Druga walka w przeciągu dwóch tygodni na horyzoncie. Kowboj się w tańcu nie pierdoli!
#UjebBensona

Ciekawe czy po tej walce nadal będzie chciał walczyć 14 lutego :D

10924751_601830259919158_2976587465334333167_n.jpg

dizel77

UFC
Middleweight
Jak Cerrone to wygra to według mnie przegoni Khabiba w kolejce do TSa. Ciekawe jest jednak to, że kiedyś na jakieś konferencji powiedział, że w sumie ma w dupie ten pas. Byle hajs się zgadzał.