Temat nie zwiazany z MMA, ale jest szansa, zeby wcisnac Marcina do meczu gwiazd NBA - nie wiem czy wielu tu fanow koszykowki, ale wystep w All Star game jest to wyroznienie bardzo prestizowe, ktorym pochwalic moga sie jedynie najlepsi. Przez lata Yao Ming (grajacy na tej samej pozycji:) pojawial sie w All Star Game dzieki tysiacom glosow z Chin - znajac sile polskiego internetu, nie musimy byc gorsi, sprobujmy i my! glosowanie otwarte bedzie przez kolejne 27 dni, glosowac mozna raz dziennie na stronie NBA, http://www.nba.com/allstar/ Glosujemy!
Widzę poszedłeś za radą :) Temat POTRZEBNY. Nawet jak nie jesteś fanem kosza, oddaj głos na Polaka :) Poszło :)
...a ja mam spróbować ponownie jutro...Why? Macie dobry link? Tata Marcina był bokserem, więc jak ktoś marudny nie lubi koszykówki, niech przemówi do niego ta informacja :) No chyba, że i boksu nie lubi... :)
i tą metodą nijaki yao ming prawie zawsze wygrywał głosowanie na zachodzie... :-) ale już skończył... szkoda tylko, że z przyczyn zdrowotnych... pierwsze piątki: east: howard- garnett- james- wade- rose; west: gortat- griffin- nowitzki- bryant- paul; czy to nie byłoby piękne...:-) pominąłem duranta kosztem dirka. durant jeszcze zdąży być na szczycie tej ligi. w zasadzie to już prawie jest... k....., clipps mają fajną pakę w tym sezonie. w poprzednich ich kibiców można było policzyć na palcach jednej ręki...:-)
no i wywolalem wilka z lasu, Marcin dzisiaj w nocy 22pkt, 10zb, a po slabym poczatku sezonu juz sie balem, ze statysyki z zeszlego sezonu beda nie do przebicia, a tu prosze, moje piatki, wschod, jako fan Bulls malo obiektywnie - Rose, Hamilton, Deng, Boozer, Noah zachod - Chris Paul, Tyreke Evans, Durnat, Griffin, Gortat, no ja Clippersow widze w (moze nadto optymistycznie - bo im kibicuje) w finale konferencji z OKC, no ale zobaczymy :)
wchodze w link i mam: You have already voted within the last 24 hours. Please try again tomorrow! a nie głosowałem ani razu
bardo dziwne, u mnie wszystko ok, juz dwa razy glosowalem, ale pewnie czasami moze tak byc, ze system sobie ubzdura, ze z danego IP juz ktos sie logowal, nie wiem dlaczego.. :-)
trzeba wejsc na nowo w www.nba.com i samemu znalesc sobie glosowanie, wtedy szybka rejestracja i kazdy bedzie mogl glosowac
No tak, zagłosowałem, ale można głosować co 24h, więc chciałbym hasło, aby móc się zalogować jutro. Nie dostałem, żadnego potwierdzenia na e-mail.