Dla mnie temat jest bezsensu. Masz swój temat z gifami KSW, spoko. Ale wszystki inne gify, śmieszne, nokauty, poddania, prośby o znalezienie gifów wrzucane są zawsze do tematów z relacją, albo po prostu do Skóry i Hyde Parku. Nie widzę sensu tworzenia kolejnego tematu do spamowania :)
A co Ci to midern przeszkadza? Co na tym tracisz? Nigdy nie rozumiem zarzutów: temat zbędny. Jeśli jest zbędny i się nie przyjmie to nikt do niego nie będzie zaglądał i umrze śmiercią naturalną. Niby tak wszyscy dbają o porządek na forum, a w temacie Newsy MMA Userów syf jak sam skurwysyn.
Mam głupie pytanie... Jak wstawić gifa do sygnatury ? Wczodzę w edycję profilu, próbuję wkleić gifa w miejsce sygnatury, ale jedyne co zyskuje, to adres gifa w miejscu, gdzie ten być powinien . :/ Help?
Dałby ktoś radę wrzucić ostatnie poddanko Helda? Znalazłem tylko taki z całym turlaniem się, a chciałbym jedynie ostatnie złapanie nogi. No i w miarę mały rozmiar, jeśli to możliwe. :)
Szanowny pani użytkowniku mahonek, założycielu tego przydatnego tematu bądź ktoś inny kto sie na tym zna i kto chciałby spełnić dobry uczynek i zyskac moją wdzieczność jesli to jest możliwe chciałbym prosić o następujące gify z Road To The Octagon
1. jak Brown otrzepuje ręce z talku 36:08
2. jak unosi sztangę, gdy kamera jest na wprost 36: 16
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.