Są gify KSW to niech tu będzie reszta ; UFC, Bellator, M-1 etc... Na prośbę jakiegoś usera. Można prosić, postaram się wykonać :-) Na dobry początek:
Dla mnie temat jest bezsensu. Masz swój temat z gifami KSW, spoko. Ale wszystki inne gify, śmieszne, nokauty, poddania, prośby o znalezienie gifów wrzucane są zawsze do tematów z relacją, albo po prostu do Skóry i Hyde Parku. Nie widzę sensu tworzenia kolejnego tematu do spamowania :)
A co Ci to midern przeszkadza? Co na tym tracisz? Nigdy nie rozumiem zarzutów: temat zbędny. Jeśli jest zbędny i się nie przyjmie to nikt do niego nie będzie zaglądał i umrze śmiercią naturalną. Niby tak wszyscy dbają o porządek na forum, a w temacie Newsy MMA Userów syf jak sam skurwysyn.
szukam gifa ze słynnym kopnięciem wykonanym przez gluchova na zawodniku z milionem punktów podparcia :)
to ja szukam gifu z walki takie fajne podciecie jak z gry mortal komabt niestety nie pamietam kto walczy tylko tyle ze to bylo na ufc
Zrobi mi ktoś gifa jako sygnaturę z SONNENEM? Chciałbym, żeby znalazły się tam między innymi podbródki z Dżą Bą Dżąsem.
Mam głupie pytanie... Jak wstawić gifa do sygnatury ? Wczodzę w edycję profilu, próbuję wkleić gifa w miejsce sygnatury, ale jedyne co zyskuje, to adres gifa w miejscu, gdzie ten być powinien . :/ Help?