Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak Martin sie zgodzi to dawaj, zajebista była akurat, w sumie chyba obaj lepszej nigdy nie dali. Chociaż mimo wszystko performance of the night dla Bilmana.Dodam też całą walkę jeśli nie masz nic przeciwko.
Zobacz już kurwa Solorz skończył imprezę. On i sędzia Goddart nie potrafią sie bawić.Dodam też całą walkę jeśli nie masz nic przeciwko.
W PL jest blokada na te materiały od Ciebie. Jak ktoś chce oglądać to musi tymczasowo opuścić krajDodam też całą walkę jeśli nie masz nic przeciwko.
Ale jak poprawił jebany zapewne zauważył, że druga rzęsa też poluzowana i załatwił dwie za jednym zamachem.
Nawet bez tego odbicia od barku takie wsafzenie palcow to ewidentna chec zrobienia krzywdy, to przykre ze mozna sie tak zachowac.
@defthomas nie odpisales mi o agterpaty w temacie z wynilami, ja pamietam
Dzieki za odpowiedz, tajemnica sie rozwiala:) tak myslalem ze to imorezy dla tych co zaplacili slono za bilet. No ciekawie byloby na takim after byc no ale to nie dla pospolitych hejterow jak ja;)Tak oczywiście ale warto zwrócić na to uwagę. Ten gif na 1 rzut oka wygląda na nie do obrony przez ten ruch który wygląda jak wcieranie soli w ranę a jak się okazuje to poprawki nie było tylko bark Parke popchnął tą łapę z powrotem do oka.
Odnośnie after party nigdy nie byłem na oficjalnym. Raz mieliśmy współpracować z człowiekiem który ogarniał takie rzeczy dla UFC w europie i wyglądało to tak że namawiał zawodników UFC na przyjście do wybranego wcześniej klubu, mieli wziąć kolegów, dziewczyny itd. Normalni ludzie mogli na to kupować bilety właśnie w tych VIP pakietach ale dla mnie to wyglądało trochę sztucznie, tak jakby ci zawodnicy nie bardzo chcieli tam być a sami fani nie wiem tak naprawdę czy mieli by szansę poprzeszkadzać relaksującym się zawodnikom którzy mieli siedzieć w grupie swoich znajomych. Byłem za to na kilku nieoficjalnych i tam było bardzo fajnie, zajebista atmosferka można było pogadać z gwiazdami z branży :)
Najlepsze aftery po galach są zawsze w hotelu, w którym mieszkają zawodnicy.Tak oczywiście ale warto zwrócić na to uwagę. Ten gif na 1 rzut oka wygląda na nie do obrony przez ten ruch który wygląda jak wcieranie soli w ranę a jak się okazuje to poprawki nie było tylko bark Parke popchnął tą łapę z powrotem do oka.
Odnośnie after party nigdy nie byłem na oficjalnym. Raz mieliśmy współpracować z człowiekiem który ogarniał takie rzeczy dla UFC w europie i wyglądało to tak że namawiał zawodników UFC na przyjście do wybranego wcześniej klubu, mieli wziąć kolegów, dziewczyny itd. Normalni ludzie mogli na to kupować bilety właśnie w tych VIP pakietach ale dla mnie to wyglądało trochę sztucznie, tak jakby ci zawodnicy nie bardzo chcieli tam być a sami fani nie wiem tak naprawdę czy mieli by szansę poprzeszkadzać relaksującym się zawodnikom którzy mieli siedzieć w grupie swoich znajomych. Byłem za to na kilku nieoficjalnych i tam było bardzo fajnie, zajebista atmosferka można było pogadać z gwiazdami z branży :)