Gdzie trenować w Warszawie ?

ultrap99

Oplot Challenge
Featherweight
Witam , chcialbym zaczac trenowac sporty walki w Warszawie interesuja mnie 2 "szkoły" Copacabana i Ankos zapasy Warszawa ( Warszawskie Centrum Atletyki ). Interesuje mnie mma, muay thai i bjj . Wiem ze mozna wykupic karnet open i trenowac wszystkie te sztuki walki w tygodniu . I pytanie ktora szkole mi polecicie w Copacabanie slyszalem ze swietni trenerzy i bardzo wysoki poziom , a w WCA przychadza fighterzy z calej PL by trenowac bo super sala itp.(tyle ze nie ma bjj) ????

MordA

Oplot Challenge
Welterweight
Chyba najważniejsze pytanie to gdzie Ci blizej. Po drugie jak Ci to wisi to idź na trening i tu i tu (pierwszy zawsze bezpłatny) i zobacz gdzie Ci bardziej odpowiada. W Copie na bank znajdziesz coś dla siebie z kolei Ankos ma zajebistą infrastrukture.

Perfumiarz

KSW
Lightweight
Nie wiem jak w copie i ankosie, ale słyszałem że jest jeszcze jedna szkoła warta uwagi w wawie. Niech Cię nie zrazi, że zajęcia są na plebanii, Trener rekompensuje wszystko. Boks prowadzi czeczen z kwadratu, a parter i mma główny kołcz. Mistrz Polski z Kobyłki, duma praskich gal. Typ jest tak dobry, że na jedym evencie musi walczyć z dwoma różnymi kolesiami, bo jeden to za małe wyzwanie.

Gorąco polecam P.

ultrap99

Oplot Challenge
Featherweight
+ w ankosie nie ma bjj , ale slyszalem ze w alliance team treningi sa za free . Wiec moglbym chodzic do ankosu na mma i muay thai a tu na bjj . Tyle ze wlasnie nie wiem gdzie lepiej a dojazd jest strasznie podobno bo i tu mam nie za blisko i tu :D bo ieszkam na Białołece

ulik

Jungle Fight
Welterweight
Wiadomo ze Ankos, moze sie zalapiesz na krola BALASOW, posluchasz o psiakach i pare technik podlapiesz. (ZARTOWALEM), no jak bialoleka to ankos, napierdalasz przez most i jestes.

ultrap99

Oplot Challenge
Featherweight
Ale chyba jest róznica bo w Copa trenerem jest Juras Jurkowski a w Ankosie Anzor Azhiev i chyba Piotr Jeleniewski , muay thai Rózal a tu Igor Kołacin , ale jednak bardziej przekonuje Copa bo jest bjj ktore podobno jest najlepsze w Warszawie jak nie w PL.

Painkiller

Bellator
Middleweight
Co ja czytam, najlepsze bjj w Polsce jest w warszawskiej Copacabanie?
O_O.gif

a parter Walusia Cię nie przekonał ?:-)

PWM

Oplot Challenge
Featherweight
a parter Walusia Cię nie przekonał ?
rofl.gif

Przejdź się do copy i zapytaj czy ktoś kiedykolwiek widział Walusia na treningu parteru.

Jiu Jitsu lepszego w Warszawie nie znajdziesz... Taja masz z bardzo kompetentnym i zaangażowanym trenerem Kołacinem, do tego MMA z Jurasem. Wybór jest prosty.

GrzegorzBialas

Oplot Challenge
Featherweight
Perfumiarz, za to ciągle zniesławienia mnie i mojej osoby (tylko nie pisz ze kurwa nie piszesz o mnie bezpośrednio) mam dobry dowód zeby założyć Ci sprawę cywilna o znieslawienie. Niech jakiś Admin zrobi z tym porządek bo to jest przesada.

edit by b: nie obrażamy.

Last edited by a moderator:

Perfumiarz

KSW
Lightweight
tobie sprawe założymy za nazywanie się zawodnikiem :D:D

:D

Zniesławienie? Grzesiu, żeby zniesławiać trzeba pisać nieprawdę. Np gdybym napisał, że masz jaja i nie obsrałeś się, gdy udałeś kontuzję po raz kolejny. :)) Widzisz, to byłaby nieprawda :))

GrzegorzBialas

Oplot Challenge
Featherweight
A Ty masz jaja mi to powiedzieć na żywo? :D hm.jakby to była sciema to nadal bym mial bana na plmma. Oo kolejny internetowy kozak.

Perfumiarz

KSW
Lightweight
:* z przyjemnością, wemę snikersa i wpadę na zachrystię, wiesz napisałbym Ci poza forum, ale jak duży chłopiec, wysyłasz mi widomości na fcb i zaraz blokujesz :DDDDDD

GrzegorzBialas

Oplot Challenge
Featherweight
Masz cos do tego , ze prowadze zajęcia dla dzieci w miejscu gdzie mam darmowa sale? Widzisz, tym sie roznimy, ja sprawy zalatwiam osobiście a nie na necie , bo teraz to wychodzisz na tchórza. Ostatnia moja wiadomość tutaj, nie będę schodził do Twojego poziomu. Pozdrawiam.

Fresh

UFC
Featherweight
Jak tylko zobaczyłem zapytanie o treningi w Waraszawie to wiedziałem, że bedzie ciekawie, i nie zawiodlem sie - na perfumiarza mozna liczyc w tej dziedzinie :)

F. Georgiew

BAMMA
Welterweight
Alliance Team Warszawa all day. Był jakiś temat o warszawskich klubach i ta nazwa słusznie zdominowała wątek. Zapraszamy :)