Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Często nasi fani na Facebooku pytają gdzie kupić Proper Twelve. Macie może jakieś sklepy internetowe lub stacjonarne gdzie można kupić ten trunek? (Tak, sam bym sobie go kupił).
W Europie na chwilę obecną jest chyba nieosiągalny. Mój ziomek próbował mi kupić jakoś dwa tygodnie temu w Dublinie i nigdzie nie było. Natomiast w Las Vegas dostępny od ręki :DCzęsto nasi fani na Facebooku pytają gdzie kupić Proper Twelve. Macie może jakieś sklepy internetowe lub stacjonarne gdzie można kupić ten trunek? (Tak, sam bym sobie go kupił).
W Europie na chwilę obecną jest chyba nieosiągalny.
Jest, ale jak wchodzisz do sklepu, to musisz klepnąć w ladę trzy razy. Wtedy sprzedawca wyciągnie skrzynkę z tajnej skrytki. Towar luksusowy, tylko dla wtajemniczonych.
Tylko dla klepiących?Jest, ale jak wchodzisz do sklepu, to musisz klepnąć w ladę trzy razy. Wtedy sprzedawca wyciągnie skrzynkę z tajnej skrytki. Towar luksusowy, tylko dla wtajemniczonych.
Więcej promocji niż produkcjiJako nieoficjalny ambasador tej marki js sie wypowiem.W Vegas faktycznie sklepy monopolowe były (byłem tam miesiąc temu)zaopatrzone w ten trunek .Sprawa inaczej wyglada w NYC.Gdy Wieczorek z ekipą przyjechał na galę postanowiłem ich godnie przywitać i ku mojemu zdumieniu miałem kłopot z zakupem tej marki i jak mi powiedziano sklepy jako promocja otrzymały po kartonie Proper 12,i jeszcze nie dostali drugiego zamówienia.Oczywiscie stanąłem na głowie (znalazłem w trzecim sklepie ) i butelkę zakupiłem .Ostatnio trochę podróżowałem i na lotniskach tez tego nie ma .
Przecież to chujowy blend musi być. Taniej w Biedronce można kupić irlandzkiego single malta bushmills. Wytwór szczekacza z Dublinu zapewne nie smakuje jak premium blendy za kilkaset zł, blue label na przykład a pewnie za te parę stówek będzie można to w Polsce kupić
Bushmills z biedronki to blend, a nie single malt. Co nie zmienia faktu że pewnie i tak lepiej smakuje od sikacza którego reklamuje Conor.
Panowie, właśnie dowiedziałem się, że mój kolega jako pierwszy w Polsce będzie miał w hurtowni łyche od Conora. Z tego co mi napisał, to przyszły tydzień!![]()
Daj znaka z checia kupie. Wysylka bedzie mozliwa?Panowie, właśnie dowiedziałem się, że mój kolega jako pierwszy w Polsce będzie miał w hurtowni łyche od Conora. Z tego co mi napisał, to przyszły tydzień!![]()
Towar z niemieckiej jumy więc Szczecin albo ŚwinoujścieDaj znaka z checia kupie. Wysylka bedzie mozliwa?jakie miasto wogole?