GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Czy PS store robi jakieś sensowne przeceny z czasu?
Chodzi mi głownie o dlc.
Słabo z tym. Bardziej wrzucą coś na abonament ale nie dlc. Szukaj kodow do dlc na aukcjach. Mi np Elden Ring z dlc płyta plus kod do dlc wyszło 80 złotych taniej niż taki zestaw na ps store. Gran turismo też kupiłem kod bardzo okazyjnie.

Słabo z tym. Bardziej wrzucą coś na abonament ale nie dlc. Szukaj kodow do dlc na aukcjach. Mi np Elden Ring z dlc płyta plus kod do dlc wyszło 80 złotych taniej niż taki zestaw na ps store. Gran turismo też kupiłem kod bardzo okazyjnie.
Kupiłem Dragon Ball Fighterz, taka całkiem fajna i wciągająca bijatyka 2d z całkiem rozbudowanym systemem walki.
Tylko połowa postaci jest z dlc.
Ceny wahają się od ponad 11 do 22zł z groszami za postać.
Czyli trzy droższe postacie przekraczają wartość gry :damjan:

Kupiłem Dragon Ball Fighterz, taka całkiem fajna i wciągająca bijatyka 2d z całkiem rozbudowanym systemem walki.
Tylko połowa postaci jest z dlc.
Ceny wahają się od ponad 11 do 22zł z groszami za postać.
Czyli trzy droższe postacie przekraczają wartość gry :damjan:
Jeśli lubisz bijatyki to polecam street fighter 6. Sam nigdy nie grałem, ale jakoś mnie naszło by zakupic i jak narazie jestem zadowolony. Sporo postaci ciekawe mechaniki, sterowanie dla nowych graczy i spora zawartość.

Jeśli lubisz bijatyki to polecam street fighter 6. Sam nigdy nie grałem, ale jakoś mnie naszło by zakupic i jak narazie jestem zadowolony. Sporo postaci ciekawe mechaniki, sterowanie dla nowych graczy i spora zawartość.
Grałem w demko i jest całkiem spoko.
Tylko tam cały czas wychodzą nowe postacie i pewnie będzie to kwestia czasu jak wydadzą edycje kompletną.
Wtedy pewnie kupię.

Z bijatyk tylko Fight Night :usunto:

Resident 1 to gra dla masochistów.
Strzelanie, interakcja z otoczeniem chyba nie mogło być bardziej drewniane.
A szkoda bo te tła i kamera nie są wcale takie złe jak niektórzy mówili.

Resident 1 to gra dla masochistów.
Strzelanie, interakcja z otoczeniem chyba nie mogło być bardziej drewniane.
A szkoda bo te tła i kamera nie są wcale takie złe jak niektórzy mówili.
Wszystko wuj ale przez strzelanie mam w dupie tą grę. Czekam na pełnoprawny remake który już zapowiadali.

Wszystko wuj ale przez strzelanie mam w dupie tą grę. Czekam na pełnoprawny remake który już zapowiadali.
Jedynki mają nie ruszać, tylko 0 i Code Veronica.
A szkoda bo ta rezydencja jest zajebistą lokacją i znacznie ciekawszą od tego co jest w 0.

1000015198.jpg
1000015200.jpg

Jedynki mają nie ruszać, tylko 0 i Code Veronica.
A szkoda bo ta rezydencja jest zajebistą lokacją i znacznie ciekawszą od tego co jest w 0.
Rezydencja sama w sobie jest super i nawet próbowałem się zmusić ale strzelanie z tą zjebaną statyczną kamerą to jest nieporozumienie. Czysty masochizm.

Rezydencja sama w sobie jest super i nawet próbowałem się zmusić ale strzelanie z tą zjebaną statyczną kamerą to jest nieporozumienie. Czysty masochizm.
U mnie to samo. W Remake 2 też te zombiaki były bardzo mocne, ale chociaż było normalne strzelanie i ten system walenia w kończyny i strzały krytyczne w łeb zależne od celowania.
Tu natomiast to strasznie losowe było kiedy zombiakowi urywało łeb.
No i ten pierwszy pistolet był praktycznie bezużyteczny - o nożu nie wspominając.
Ale już sprzedałem, więc tematu nie było. :beczka:

Ma ktoś PLUS Premium I może to sprawdzić?

W chuja chyba walą, mi na konsoli i apce pokazuje 339 zł, ale mam Extra a nie Premium.

Ma ktoś PLUS Premium I może to sprawdzić?

W chuja chyba walą, mi na konsoli i apce pokazuje 339 zł, ale mam Extra a nie Premium.
Tak jak mówisz ale poczekałbym kilka dni. Z niektórymi innymi grami też były okresowe problemy. Jak nie dadzą to jebać. Za abonament bym zagrał a tak to szkoda mi płacić bo jakoś szczególnie mnie ta gra nie ciągnie.

Ideolo jeśli wjedzie pod koniec września dla Extra i Premium, akurat miałem używkę kupować, żeby ograć raz jeszcze, tym razem z DLC. Szwagier swoją kopię niestety już sprzedał :beczka:

Back