Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie co to za gówno bo widzę dużo szumu i sprzecznych informacji w internetach.Ktoś już gra w black myth wukong? Jak wrażenia, warto?
poe 2 startuje we wczesnym dostępie od 15/11
Grałem. Nie przypadło mi do gustuWłaśnie, grał ktoś w Songs of Conquest? Ponoć list miłosny dla fanów Heroes.
Songs of Conquest – recenzja (PC). Jak poprawnie wykorzystać nostalgię! | Pograne
Songs of Conquest doskonale udało się połączyć to, co pokochaliśmy w Heroes of Might & Magic III, z kilkoma własnymi pomysłami. Recenzja gry.pograne.eu
Słabo z tym. Bardziej wrzucą coś na abonament ale nie dlc. Szukaj kodow do dlc na aukcjach. Mi np Elden Ring z dlc płyta plus kod do dlc wyszło 80 złotych taniej niż taki zestaw na ps store. Gran turismo też kupiłem kod bardzo okazyjnie.Czy PS store robi jakieś sensowne przeceny z czasu?
Chodzi mi głownie o dlc.
Kupiłem Dragon Ball Fighterz, taka całkiem fajna i wciągająca bijatyka 2d z całkiem rozbudowanym systemem walki.Słabo z tym. Bardziej wrzucą coś na abonament ale nie dlc. Szukaj kodow do dlc na aukcjach. Mi np Elden Ring z dlc płyta plus kod do dlc wyszło 80 złotych taniej niż taki zestaw na ps store. Gran turismo też kupiłem kod bardzo okazyjnie.
Jeśli lubisz bijatyki to polecam street fighter 6. Sam nigdy nie grałem, ale jakoś mnie naszło by zakupic i jak narazie jestem zadowolony. Sporo postaci ciekawe mechaniki, sterowanie dla nowych graczy i spora zawartość.Kupiłem Dragon Ball Fighterz, taka całkiem fajna i wciągająca bijatyka 2d z całkiem rozbudowanym systemem walki.
Tylko połowa postaci jest z dlc.
Ceny wahają się od ponad 11 do 22zł z groszami za postać.
Czyli trzy droższe postacie przekraczają wartość gry
Grałem w demko i jest całkiem spoko.Jeśli lubisz bijatyki to polecam street fighter 6. Sam nigdy nie grałem, ale jakoś mnie naszło by zakupic i jak narazie jestem zadowolony. Sporo postaci ciekawe mechaniki, sterowanie dla nowych graczy i spora zawartość.
Z bijatyk tylko Fight NightJeśli lubisz bijatyki to polecam street fighter 6. Sam nigdy nie grałem, ale jakoś mnie naszło by zakupic i jak narazie jestem zadowolony. Sporo postaci ciekawe mechaniki, sterowanie dla nowych graczy i spora zawartość.
Z bijatyk tylko Franko: the crazy revenge
Wszystko wuj ale przez strzelanie mam w dupie tą grę. Czekam na pełnoprawny remake który już zapowiadali.Resident 1 to gra dla masochistów.
Strzelanie, interakcja z otoczeniem chyba nie mogło być bardziej drewniane.
A szkoda bo te tła i kamera nie są wcale takie złe jak niektórzy mówili.
Jedynki mają nie ruszać, tylko 0 i Code Veronica.Wszystko wuj ale przez strzelanie mam w dupie tą grę. Czekam na pełnoprawny remake który już zapowiadali.
Rezydencja sama w sobie jest super i nawet próbowałem się zmusić ale strzelanie z tą zjebaną statyczną kamerą to jest nieporozumienie. Czysty masochizm.Jedynki mają nie ruszać, tylko 0 i Code Veronica.
A szkoda bo ta rezydencja jest zajebistą lokacją i znacznie ciekawszą od tego co jest w 0.
U mnie to samo. W Remake 2 też te zombiaki były bardzo mocne, ale chociaż było normalne strzelanie i ten system walenia w kończyny i strzały krytyczne w łeb zależne od celowania.Rezydencja sama w sobie jest super i nawet próbowałem się zmusić ale strzelanie z tą zjebaną statyczną kamerą to jest nieporozumienie. Czysty masochizm.
Ma ktoś PLUS Premium I może to sprawdzić?
PS Plus Extra i Premium z WIELKĄ niespodzianką! Kapitalna gra niespodziewanie trafiła do usługi
Sony nie zapowiedziało tego ruchu, więc część graczy obawia się, że to wyłącznie błąd, lecz kolejne osoby cieszą się z nowego tytułu w PS Plus. Do sprawdzenia jedna z produkcji Square Enix.www.ppe.pl
W chuja chyba walą, mi na konsoli i apce pokazuje 339 zł, ale mam Extra a nie Premium.
Tak jak mówisz ale poczekałbym kilka dni. Z niektórymi innymi grami też były okresowe problemy. Jak nie dadzą to jebać. Za abonament bym zagrał a tak to szkoda mi płacić bo jakoś szczególnie mnie ta gra nie ciągnie.Ma ktoś PLUS Premium I może to sprawdzić?
PS Plus Extra i Premium z WIELKĄ niespodzianką! Kapitalna gra niespodziewanie trafiła do usługi
Sony nie zapowiedziało tego ruchu, więc część graczy obawia się, że to wyłącznie błąd, lecz kolejne osoby cieszą się z nowego tytułu w PS Plus. Do sprawdzenia jedna z produkcji Square Enix.www.ppe.pl
W chuja chyba walą, mi na konsoli i apce pokazuje 339 zł, ale mam Extra a nie Premium.