Gambit
UFC Welterweight
Chyba od sierpnia mam tego Plusa i żadnej jeszcze gry nie ściągnąłem, złoty interes xDps plus na styczeń:
- Dirt 5
- Persona 5 Strikers
- Deep Rock Galactic (cokolwiek to jest)
Chyba od sierpnia mam tego Plusa i żadnej jeszcze gry nie ściągnąłem, złoty interes xDps plus na styczeń:
- Dirt 5
- Persona 5 Strikers
- Deep Rock Galactic (cokolwiek to jest)
Grasz jako krasnoludy kopiące złoża i są potworki do bicia tylko sci fi- Deep Rock Galactic (cokolwiek to jest)
ja mam od 3 lat i przeszedłem pół final fantasy VII (dalej gram) i to chyba tyle, plusa nie kupuje się dla gier tylko dla online (niestety)Chyba od sierpnia mam tego Plusa i żadnej jeszcze gry nie ściągnąłem, złoty interes xD
Ja pamiętam, że trochę gier z plusa ogrywałem, ale wielu nie przeszedłem bo nie było czasu/nie były dość dobre, ale zdarzyły się takie, które korciły mnie na różnych zniżkach, ale zamiast tego zdążyłem je wypróbować w ramach subskrypcji i nie wywalić pieniędzy na zakup. Np. wyleczyłem się z kupowania Mafii 3, Days Gone czy Greed Fall. Detroit przeszedłem, ale jednocześnie wyleczyłem się z grania w Beynod:Two Souls. Świetne było FF VII, dobrze mi się grało w Batman: Arkham Knight, ale nie zdążyłem skończyć przed wygaśnięciem subskrypcji. Jak już wrócę to chętnie ogram XCOM 2.Chyba od sierpnia mam tego Plusa i żadnej jeszcze gry nie ściągnąłem, złoty interes xD
Brat gra nałogowo i jego zdaniem to gówno jednym słowem.Gra ktoś w Battlefield 2042? Warto zakupić, bo średnia ocena wygląda niezbyt ciekawie?
Gra jest niedorobiona, lepiej poczekać aż ją naprawią.Gra ktoś w Battlefield 2042? Warto zakupić, bo średnia ocena wygląda niezbyt ciekawie?
Szkoda tylko że studio inny niż przy jedynce bo z tego co pamiętam tamte miało rozwinięte plany na trylogię ale tylko dobrego że i tak coś robią
grał ktoś w remaster san andreas? widzę, że jest w game passie i rzeczywiście jest tak źle jak wszędzie o tym trąbią, i lepiej nie odpalać, co by sobie nie psuć fajnych wspomnień, czy da się grać?
Synthetik i Synthetik 2, Inscryption, Monster Train, Slay The Spire, Rogue Legacy 2, Curse Of The Dead GodsPanowie, może podsuniecie jakieś gierkowe tytuły, które zrobiły na Was duże wrażenie ale niekoniecznie było o nich głośno. Przykładowo gdyby nie twitter to nigdy nie wpadłbym na Green Hell.
Oxenfree, a jeśli jakimś cudem nie ogrywałeś to obowiązkowo Life is strangePanowie, może podsuniecie jakieś gierkowe tytuły, które zrobiły na Was duże wrażenie ale niekoniecznie było o nich głośno. Przykładowo gdyby nie twitter to nigdy nie wpadłbym na Green Hell.
Jedynka była świetna, chętnie bym pograł. Szkoda, że nie wiedziałem o istnieniu tej gry parę dni wcześniej, bo była duża obniżka na Epicu, ale skończyła się w czwartekRogue Legacy 2
Akurat jak dwa dni temu z piratów ściągnąłemWybaczcie, że post pod postem, ale jak macie gamepassa zlinkowanego z EA play to właśnie wjechał za friko remaster całej trylogii Mass Effect. ;) Hackett out!
Transistor ostatnio od twórców Hadesa. Dość nietypowy sci-fi RPG z rzutem izometrycznym. Wciągający gameplay, genialna oprawa audiowizualna i świetna historia. Dość krótka jest to gra, ale dla mnie to bardziej na plus niż minus.Panowie, może podsuniecie jakieś gierkowe tytuły, które zrobiły na Was duże wrażenie ale niekoniecznie było o nich głośno. Przykładowo gdyby nie twitter to nigdy nie wpadłbym na Green Hell.
Ta mi się szczególnie podobała klimatem i gameplayem. Miodzio gierkaCurse Of The Dead Gods
Wcześniej ta sama ekipa zabłysnęła "Bastionem". Też kozacki, ale podejrzewam, że @Gambit zna.Transistor ostatnio od twórców Hadesa. Dość nietypowy sci-fi RPG z rzutem izometrycznym. Wciągający gameplay, genialna oprawa audiowizualna i świetna historia. Dość krótka jest to gra, ale dla mnie to bardziej na plus niż minus.
Panowie, może podsuniecie jakieś gierkowe tytuły, które zrobiły na Was duże wrażenie ale niekoniecznie było o nich głośno. Przykładowo gdyby nie twitter to nigdy nie wpadłbym na Green Hell.
Wczoraj kupiłem Bastion oraz Pyre bo na promce są na ps4 :D po tym jak dojebany był transistor, a później jeszcze lepszy Hades stwierdziłem, że muszę zagrać we wszystko od nichWcześniej ta sama ekipa zabłysnęła "Bastionem". Też kozacki, ale podejrzewam, że @Gambit zna.
No i pomiędzy "Transistorem" a "Hadesem" wydali "Pyre", w które nie grałem, tylko widziałem całkiem fajne gameplaye.
Panowie, może podsuniecie jakieś gierkowe tytuły, które zrobiły na Was duże wrażenie ale niekoniecznie było o nich głośno. Przykładowo gdyby nie twitter to nigdy nie wpadłbym na Green Hell.
Sprawdźcie Evil Within 1 i 2Alan Wake ograny jeszcze na poczciwym x360. Teraz jak z pewnością wiesz wyszła odświeżona wersja i jest o tej grze w miarę głośno, dlatego nie wiem czy się liczy:P