GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

billmurray

UFC
Light Heavyweight
Chyba od sierpnia mam tego Plusa i żadnej jeszcze gry nie ściągnąłem, złoty interes xD
ja mam od 3 lat i przeszedłem pół final fantasy VII (dalej gram) i to chyba tyle, plusa nie kupuje się dla gier tylko dla online (niestety)

ridz

Legacy FC
Lightweight
grał ktoś w remaster san andreas? widzę, że jest w game passie i rzeczywiście jest tak źle jak wszędzie o tym trąbią, i lepiej nie odpalać, co by sobie nie psuć fajnych wspomnień, czy da się grać?

Hightower

Legacy FC
Bantamweight
Chyba od sierpnia mam tego Plusa i żadnej jeszcze gry nie ściągnąłem, złoty interes xD
Ja pamiętam, że trochę gier z plusa ogrywałem, ale wielu nie przeszedłem bo nie było czasu/nie były dość dobre, ale zdarzyły się takie, które korciły mnie na różnych zniżkach, ale zamiast tego zdążyłem je wypróbować w ramach subskrypcji i nie wywalić pieniędzy na zakup. Np. wyleczyłem się z kupowania Mafii 3, Days Gone czy Greed Fall. Detroit przeszedłem, ale jednocześnie wyleczyłem się z grania w Beynod:Two Souls. Świetne było FF VII, dobrze mi się grało w Batman: Arkham Knight, ale nie zdążyłem skończyć przed wygaśnięciem subskrypcji. Jak już wrócę to chętnie ogram XCOM 2.
Wymieniam gry z okresu PS4, na "trójce" chyba też miałem trochę tytułów rozkładzie.

Inna sprawa, że przez co najmniej 3 lata trzymałem PS Plusa, żeby grać online w EA UFC 2 albo 3, pozostałe tytuły były miłym dodatkiem. PS Plusa dla gier wykupywałem pod koniec cyklu życia PS3.

Kraver

KSW
Lightweight
Bede gral w gre
1640974923445.png

Adam B

Jungle Fight
Welterweight
Zakupiłem ostatnio wasteland 3 na ps4 pro. Pograłem póki co z dwie godzinki, ale klimacik postapo, tworzenie postaci i turowa walka przypomina piękne czasy pierwszych falloutów :antonio:

w4ar

EFC Africa
Heavyweight
Gra ktoś w Battlefield 2042? Warto zakupić, bo średnia ocena wygląda niezbyt ciekawie?

ridz

Legacy FC
Lightweight
grał ktoś w remaster san andreas? widzę, że jest w game passie i rzeczywiście jest tak źle jak wszędzie o tym trąbią, i lepiej nie odpalać, co by sobie nie psuć fajnych wspomnień, czy da się grać?

omijać szerokim łukiem.

Mes_

Spał pod stołem
Kiedy Chmielarz Witchfire w końcu puści? Bo głucho i cicho o tej grze już dłuższy czas

Gambit

UFC
Welterweight
Panowie, może podsuniecie jakieś gierkowe tytuły, które zrobiły na Was duże wrażenie ale niekoniecznie było o nich głośno. Przykładowo gdyby nie twitter to nigdy nie wpadłbym na Green Hell.

majkelo89

UFC
Middleweight
Panowie, może podsuniecie jakieś gierkowe tytuły, które zrobiły na Was duże wrażenie ale niekoniecznie było o nich głośno. Przykładowo gdyby nie twitter to nigdy nie wpadłbym na Green Hell.
Synthetik i Synthetik 2, Inscryption, Monster Train, Slay The Spire, Rogue Legacy 2, Curse Of The Dead Gods

I koniecznie It Takes Two i Psychonauts 2

Rododendron

PRIDE FC
Welterweight
Wybaczcie, że post pod postem, ale jak macie gamepassa zlinkowanego z EA play to właśnie wjechał za friko remaster całej trylogii Mass Effect. ;) Hackett out!

Mes_

Spał pod stołem
Transistor ostatnio od twórców Hadesa. Dość nietypowy sci-fi RPG z rzutem izometrycznym. Wciągający gameplay, genialna oprawa audiowizualna i świetna historia. Dość krótka jest to gra, ale dla mnie to bardziej na plus niż minus.

Hightower

Legacy FC
Bantamweight
Transistor ostatnio od twórców Hadesa. Dość nietypowy sci-fi RPG z rzutem izometrycznym. Wciągający gameplay, genialna oprawa audiowizualna i świetna historia. Dość krótka jest to gra, ale dla mnie to bardziej na plus niż minus.
Wcześniej ta sama ekipa zabłysnęła "Bastionem". Też kozacki, ale podejrzewam, że @Gambit zna.
No i pomiędzy "Transistorem" a "Hadesem" wydali "Pyre", w które nie grałem, tylko widziałem całkiem fajne gameplaye.

ridz

Legacy FC
Lightweight

Alan Wake ograny jeszcze na poczciwym x360. Teraz jak z pewnością wiesz wyszła odświeżona wersja i jest o tej grze w miarę głośno, dlatego nie wiem czy się liczy:P

Mes_

Spał pod stołem
Wcześniej ta sama ekipa zabłysnęła "Bastionem". Też kozacki, ale podejrzewam, że @Gambit zna.
No i pomiędzy "Transistorem" a "Hadesem" wydali "Pyre", w które nie grałem, tylko widziałem całkiem fajne gameplaye.
Wczoraj kupiłem Bastion oraz Pyre bo na promce są na ps4 :D po tym jak dojebany był transistor, a później jeszcze lepszy Hades stwierdziłem, że muszę zagrać we wszystko od nich

w4ar

EFC Africa
Heavyweight

Alan Wake ograny jeszcze na poczciwym x360. Teraz jak z pewnością wiesz wyszła odświeżona wersja i jest o tej grze w miarę głośno, dlatego nie wiem czy się liczy:P
Sprawdźcie Evil Within 1 i 2