Kaczka, zaraz mnie wyprzedzisz ;O Przykro mi, nie będe mógł Ci dotrzymać towarzystwa. I może lepiej takie rzeczy przeprowadzać rzeczywiście na czacie?
Wiadomo, że wolisz forum, można kilka postów nabić :-) Ostatnio przełamałeś 2000 postów, a już masz 2118... Wawrzyk nie zachwyca. Wydaję się wporządku człowiekiem, ale wielkim talentem niestety nie jest. Ps. Bubi uprzedziłeś mnie.
Spadać kierwa. Jak się nie podoba na forum - uciekać na czat. Tyle. I nie pierdolcie już o tych postach i innych hóójach mójach, bo naprany dzic lekko jestem i mnie te Wasze pierdolenie zaczyna lekko męczyć :-) Btw. Wawrzyk faktycznie powinien już dawno gościa skończyć.
Przy tym linku mam jakies wyje**ne numery od Skype'a,nie wiem jak to wiąże sie, ale mam, wiec prosilbym o same cyferki;/ EDIT: ani 11028 mi nie wczytuje, amni tego z 3912/11028
Kaczka - jesteś aktywnym użytkownikiem, a zarazem kontrowersyjną postacią. Zakładając ten post, naraziłeś się na kolejne ataki. Osobiście, wypowiem się tutaj dopiero po gali o walce. I na koniec: zluzuj trochę.
I po walce. Sekundant przerwał . Szkoda ,że Wawrzyk nie pokazał troszkę wiecej. .. Ps. Pisałem w innym temacie, czy redakcja zakład jakiś temat z galą live, czy piszemy w tych istniejących...Nikt nic nie odpowiedział, węc założyłem ten, w dziale "poza mma". Więc sie zapytam: Czym się naraziłem, bo teraz ja czegoś nie rozumiem....?