Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda, że Słodkiewicz postanowił "zabawić się" w MMA. Pomimo, że specjalnie nie interesuje mnie kulturystyka, to jednak cenię go za to, że jest żywą legendą tego sportu w Polsce. A i jego siłownia do której czasami wpadam, pomimo że dosyć undergroundowa w stosunku do sieciówek, to jednak ma status jednego z bardziej kultowych miejsc w Polsce.
tacy ludzie jak Srajman to pośmiewisko powinno być, nikt mu ręki nie powinien podawać za to co robi, a KSW z niego robi bohatera swojej galiRadek sobie od czasu do czasu boksuje na sekcji w Poznaniu, więc może nie będzie tak źle.
A co do projektu, biorąc pod uwagę, że to twór nadzorowany przez WŁODARZY to ja pierdolę xDDDDD Hipokryzja zalewa kraj jak woda Warszawę w Ślepnąć od Świateł :D Tyle się nasrali o Fame mma, a jak zobaczyli w tym pieniądze, to pewnie im spodnie na dupach pękały tak biegli do Polsatu xD
Radek sobie od czasu do czasu boksuje na sekcji w Poznaniu, więc może nie będzie tak źle.
A co do projektu, biorąc pod uwagę, że to twór nadzorowany przez WŁODARZY to ja pierdolę xDDDDD Hipokryzja zalewa kraj jak woda Warszawę w Ślepnąć od Świateł :D Tyle się nasrali o Fame mma, a jak zobaczyli w tym pieniądze, to pewnie im spodnie na dupach pękały tak biegli do Polsatu xD
LIVE NA ŻYWO NAJMAN TRYBSON
Nieeejakieś nowe zestawienia podali na konfie?
walusia syn?