Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Żeby tylko tyZ zazdrości się obśliniłem i popękało mi szkliwo w zębach od zgrzytania![]()
A który to Miszon?@Miszon schudnij
Na pierwszej focie, trzeci od prawej z szalikiem Polska. Swoją drogą, to dziwne że nie znasz takiej osobistości :-DA który to Miszon?
Ja też jestem wielką osobistościąNa pierwszej focie, trzeci od prawej z szalikiem Polska. Swoją drogą, to dziwne że nie znasz takiej osobistości :-D
Chyba w kibluJa też jestem wielką osobistością
Na forum jestem znany.
A ty kim kurwa jesteś xD
Jakiego kurwa Tja?A to niby mało pożyteczne?Poza tym, czasem też się na tym przejeżdżacie.Nie trzeba być od czyjegoś użytkuKurwa, mnie witają jako TJ'a ty jesteś tylko potrzebny gdy trzeba się wzbogacić na szybko
Conor nawet rozdaje autografy w promocyjnej cenie 100 kun, zainteresowany? Przylatwie :)Propsy za fotkę z Cyganem i z Conorem![]()
Przecież to HolahanPropsy za fotkę z Cyganem i z Conorem![]()
Na tym wyjeździe zdecydowanie bardziej poszedłem w alkohol niż MMA.@SCStunner i @halibut nigdzie nie ma z wami #podejrzane
Na tym wyjeździe zdecydowanie bardziej poszedłem w alkohol niż MMA.