lugasek
UFC Middleweight
Wbijamy i karamy botów.
Bardzo dobra grafika
Gameplay
Gierka świeża i ZA DARMO.
do pobrania tutaj
https://www.epicgames.com/fortnite/pl/download
Last edited by a moderator:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mozliwe, że jakieś problemy mają, bo to premiera dzisiaj i fchuj ludzi. Zobacz teraz, u mnie działa. Tylko nie wiem, czemu masz po ang, jak ja mam po polsku.@lugasek kurwa u mnie to nic nie działa. Zainstalowałem, założyłem konto itd daję "play now", przerzuca mnie do przeglądarki i strona nie chce się załadować i jest napisane "Nie udało się znaleźć adresu DNS serwera accounts.fortnite.com"
Jutro zobaczę.mozliwe, że jakieś problemy mają, bo to premiera dzisiaj i fchuj ludzi. Zobacz teraz, u mnie działa. Tylko nie wiem, czemu masz po ang, jak ja mam po polsku.
Jeśli mnie liczyć za dwóch, to mamy dwóch.Zebrała się już jakaś ekipa?
Jeśli mnie liczyć za dwóch, to mamy dwóch.
Ze mną nie, ale może ktoś się znajdzie.Odpaliłem raz, dopiero rozgryzam o co dokładnie chodzi, ale widać, że całkiem spoko gierka. Tylko pewnie jak gram na ps4 nie pogramy razem?
Battle royal. Grafikę zmniejsz jak zacina.Dobra nie ważne, mam tak zjebanego laptopa, że reaguje po 15 sekundach na każdy ruch w grze. Muszę kupić nowego i tyle.
Lutujesz teraz?daje rade gierka, paragon poszedl w odstawke na ten moment
co mnie wkurwia? brak mozliwosci rozmow z obcymi z teamu i to, ze mnie zabijaja moi ziomale z druzyny
ja na ps4 gramLutujesz teraz?
ja na ps4 gram
wygoda panie, 55 cali, pad i lozeczko tak sie gra