Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
https://xt7.pl/pobieraj/08e183e9270b408d5ac19a4578726eec/Cicha.Noc.2017.PL.720p.BluRay.x264.KiT.mkvTo ja poproszę ładnie o 'Cichą Noc' i 'Nigdy Cię tu nie było' bo niestety linki już padły
Pisz książkę, a nie tutaj o biednych Żydach epitafia. Widziałeś kiedyś biednego Żyda? No właśnie...Boże Skrawki, polecam.
Pisz książkę, a nie tutaj o biednych Żydach epitafia. Widziałeś kiedyś biednego Żyda? No właśnie...
Pozwalam.to HBO go do Netflixa nie ma podjazdu
ogladam Rodzine Soprano teraz
https://tb7.pl/pobierz/a384915dac48...e.2017.PL.SUBBED.480p.BRRip.XViD.AC3.MORS.avi@Cactus jest jeszcze opcja na Quiet place i Nigdy Cię tu nie było?
Wystarczą mi jakieś małe wersje, bo nie ma efektów specjalnych.
Dzięki mistrzu!
ile sobie śpiewają za miesiąc?to HBO go do Netflixa nie ma podjazdu
ogladam Rodzine Soprano teraz
1zł alledrogoile sobie śpiewają za miesiąc?
a normalnie?1zł alledrogo
Normalnie gro gitoro.a normalnie?
29,90 zła normalnie?
za hd? jeśli tak to tanioszka, a zasady takie jak w netflix? można zrezygnować w każdej chwili?29,90 zł
Tak w tej cenie masz treść w HD i rezygnacja wygląda podobnie jak w przypadku Netflixa .za hd? jeśli tak to tanioszka, a zasady takie jak w netflix? można zrezygnować w każdej chwili?
Jak nie ma apki na TV? Zarówno na konsolach jak i na tv masz odpowiednią aplikację.Jeśli chodzi o jakość contentu to HBOGO jest lata świetlne przed Netflixem. Niestety, technicznie sto lat za murzynami. Problemy z wczytywaniem zawartości, słaba jakość, brak apki na TV - tutaj Netflix zamiata HBO pod dywan.
Widocznie jestem parę miechów w plecy :) Nawet nie wchodziłem tam już od dłuższego czasu, a mam "za darmo"w pakiecie w NC+. U mnie, odpalając HBOGO na lapku, serial potrafił przestać się buforować i nawet kilkukrotne odświeżanie strony nic nie dawało, inne treści działały. Miałem tak wiele razy, a już odpalanie serwisu w dniu premiery odcinka GoT graniczyło z cudem. Ogólnie czytałem, że wiele osób miało z tym problem.Jak nie ma apki na TV? Zarówno na konsolach jak i na tv masz odpowiednią aplikację.
Problemów ze wczytywaniem również nie zauważyłem.
Po raz enty obejrzałem sobie mega film Braci Wachowski - Matrixa(taki mam pomysł, że sobie powtórzę najpierw Matrixa, a potem Terminatora :D), no i po obejrzeniu sobie trochę poczytałem opinie jak ludzie po latach oceniają film. Nie o tym chcę akurat pisać. Wiedziałem, że jeden z braci jest teraz siostrą, ale tutaj przeżyłem dziwne uczucie, gdyż drugi z braci też jest aktualnie siostrą Nie ma już Braci Wachowski, a są Siostry Wachowski