Zwłaszcza że wypłaty są takie że trzeba dopłacać żeby wystapić w PLMMA. Trudno się tego słucha, odpowiedź na konkurs Kawulski, Najman, Pudzian, Juras, Chmielewski , TROLOLOLO.
Szczególnie, że tylko PLMMA zapewnia podstawy podstaw. Brawo dla Jurasa za odwagę na zaproszenie Trenera : )
Są jakies hejty, wyzwiska i afery? :) Bo nie wiem czy napierdalać w World of tanks dalej czy obejrzeć
Jeśli zawodnicy chcą tam walczyć to w czym problem? Czyli rozumiem, że lepiej proponować nierealne pieniądze, a potem ich nie wypłacać zawodnikom? Jak to było w niektórych upadłych orgazniacjach. O tym czy ktoś jest dobrym organizatorem i zna się na biznesie nie świadczy to, że będzie obiecywał złote góry, a to ile zorganizuje gal.
dalej nie rozumiem myslenia. Nie trenowal to nie powinnien nic robic zwiazanego z tym. No i oczywiscie walka Warchol - Bezelak to nie jest freak ani troche.
Trener nie jest łatwym rozmówcą, niestety nie łatwo się też go słucha ale czasem jak czymś przywali to przechodzi do kanonu ;)
Innymi slowy Pawel nie ma teraz innego wyjscia jak wziac sie za treningi i dostac gdzies "po ryju" :) Troche szkoda, ze Juras pytajac o dziwne zestawienia na PLMMA nie zapytal o najblizsza walke o pas w kategorii muszej. To zestawienie to chyba nie wynik kontuzji a o pas walcza zawodnicy z lacznym rekordem 1-4. Poniewaz dostalem "po ryju" wiele razy czuje sie upowazniony do krytykowania takiego matchmakingu.
Ja tam Mirasa bardzo lubie,mimo to,ze nie zawsze sie z nim zgadzam.Mysle,ze z wiekiem zaczyna sie doceniac wlasnie ta szczerosc.Na tym okrutnym swiecie:-) jak powiesz komus prawde,to co naprawde myslisz to wiekszosc zamiast to docenic to sie obraza.Takie sa,niestety fakty,mozliwe,ze moja sympatia do jego osoby spowodowana jest tym,iz jestem taki sam.Wale prosto z mostu,nie patrzac na konsekwencje co juz nie raz,w zyciu wpedzilo mnie w jakies tam"klopoty".(tu napisze,ze sa sytuacje,w ktorych szczeroisc nie jest wskazana,no przeciez nie powiem ziomkowi choremu na raka,ze np zostaly mu 3 dni zycia)Mysle,ze Okninski sprawia wrazenie (nie znam go osobiscie) bardzo sympatycznej osoby,z ktora chcialoby sie wyskoczyc na jakis tam browarek,pogadac,posmiac sie.Cenie go za jakis tam kregoslup moralny,ktory w dzisiejszych czasach cechuje coraz mniejsza grupe ludzi. Howgh!
Jak UFC bedzie w Polsce niech mirek Danie tez zabroni zajmowac sie mma, przeciez ten nie stoczyl zadnej walki mma
Jak będzie UFC w Polsce to się okaże że trener Mirosław trenował pół UFC razem z Daną White, znajdzie sobie nowego wroga pod postacią kogoś z UFC i skończy się wieczny flame na Pawła.